reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Hej dziewczyny!
Gratuluje kreseczek- choć co tak mało w tym październiku :(
U mnie czas tak zapitala i dużo się dzieje, ze nawet nie daje rady nadrobić forum 🙈 w kolejnym cyklu ( listopad) wracamy do intensywniejszych starań 💪 zaczynać tez będziemy je w czasie urlopu wiec liczę na cud i za chwile zamawiam testy owu i ciążowe 😛
Teraz trochę kaski do końca roku odkładamy i od stycznia ciśniemy do kliniki niepłodności po pomoc 🙏

reklama
Mąż zdecydowal się zbadać nasienie, czy jest ktoś ze świętokrzyskiego? Korzystał z usług Gamety w Podzamczu? Jestem ciekawa jak wygląda cała ta procedura

Hej dziewczyny!
Gratuluje kreseczek- choć co tak mało w tym październiku :(
U mnie czas tak zapitala i dużo się dzieje, ze nawet nie daje rady nadrobić forum 🙈 w kolejnym cyklu ( listopad) wracamy do intensywniejszych starań 💪 zaczynać tez będziemy je w czasie urlopu wiec liczę na cud i za chwile zamawiam testy owu i ciążowe 😛
Teraz trochę kaski do końca roku odkładamy i od stycznia ciśniemy do kliniki niepłodności po pomoc 🙏
Hej! Ja mam to samo! Brak czasu, właśnie wróciłam z urodzinowego urlopu i trochę Was jeszcze podczytuję, ale przyznam szczerze, że ostatnio mega słabo u mnie psychicznie i postanowiłam trochę odciąć się i odpocząć od tematów ciążowych i staraniowych 🥲😬.. ALE co jakiś czas wpadnę i oczywiście też zrobić jakąś aktualizację, gdyby coś się miało u mnie zadziać…🤞🏻🙈😬❤️.

Mąż zdecydowal się zbadać nasienie, czy jest ktoś ze świętokrzyskiego? Korzystał z usług Gamety w Podzamczu? Jestem ciekawa jak wygląda cała ta procedura
Ja jestem.
Musi zadzwonić i się umówić na konkretny termin. Przyjedzie, zapłaci w rejestracji i panie go pokierują do odpowiedniego pomieszczenia i wszystko wyjaśnią.

Ja jestem.
Musi zadzwonić i się umówić na konkretny termin. Przyjedzie, zapłaci w rejestracji i panie go pokierują do odpowiedniego pomieszczenia i wszystko wyjaśnią.
Panie pokierują 😁
IMG_20221023_204222.jpg

No ok, ale w poniedziałek miałam mieć owu według terminu i mojego cyklu.
I w sumie objawy były.

Gdyby nie wczorajszy okropny ból jajnika, duża ilość śluzu jak na owu, to bym nawet po paski nie sięgnęła🤷🏻‍♀️.

Wiem, że się nie robi, ale ten cykl jest jakiś dziwny.
Zastanawiam się, czy to nie druga owulacja.

Nigdy tak nie miałam.
Słuchałam jakiś czas temu gościa, który wyjaśniał jak to jest możliwe, ze można urodzić bliźniaki, które mają innych ojców. I tam właśnie opowiadał o owulacji, która jest jedna za drugą po jakimś czasie. Może u Ciebie jest szansa na bliźniaki 🥰🥰🥰

reklama
Tam są na prawdę miłe panie w rejestracji ale nie aż tak xD a próbki często odbiera taki młody pan więc w ogóle podejrzewam, że większość facetów nie byłaby zainteresowana jego pomocą :p

Czyli dzwonię ( bo mój mąż na pewno nie zadzwoni) umawiam go na dany termin i godzinę. Idzie płaci, i od razu do jakiegoś pokoiku idzie robić swoje? Załatwia wszystko w jednym dniu. A ile taka " przyjemność" kosztuje w przybliżeniu?

Do góry