reklama
Owulacja
Fanka BB :)
Fajnass dupass senioritassbłenos aires czikas
Ja widzę miałam taki sam na początku i beta 19 trzymam kciuki!Widzicie coś?
Smaily
Coś tam może może... powtórz test rano.Widzicie coś?
Gabson123
Ja widzę całkiem fajny duszekWidzicie coś?
Gabson123
Widzę że zapisana jesteś dopiero na 20.10 na testowanie, co Cię skłoniło do wcześniejszego testu? ile dpo jesteś?Widzicie coś?
Czesc dziewczyny. Obserwuje Was juz bardzo dlugo. Jak spojrzalam w historie obserwowanych formum to od stycznia 2020 roku jestem tutaj. Obserwuje sobie Was ciuchutko. Jestem 4 dni przed@ , mysle ze owu mialam od 1 do 3 bo mialam plamienia. Chyba ze jeszcze zle to odczytuje. Od 3 dni cmi mnie brzuch. Wczoraj robilam test ale biel. Jestem z mezem umowiona do poradni leczenia nieplodnosci. 2 razy po niby owulacji robilam prog ale wyszedl 0.4 wiec lipa. Lekarz zalecil inofem duo wiec biore. Boje sie ze znowu bedzie lipa. W sumie staram sie od 2019. Ale jak chlop byl za granica to niewiem czy mozna nazwac to staraniami. Teraz przynajmiej jest juz w domu. Czekam do 18 i testuje bo chyba wczesniej ro nie ma sensu.
reklama
Sylwanka89
Powodzenia . Jeśli nie masz pewności kiedy miałaś owu to ciężko powiedzieć kiedy wyjdzie Ci test jeśli była byś w ciąży . Trzymam kciukiCzesc dziewczyny. Obserwuje Was juz bardzo dlugo. Jak spojrzalam w historie obserwowanych formum to od stycznia 2020 roku jestem tutaj. Obserwuje sobie Was ciuchutko. Jestem 4 dni przed@ , mysle ze owu mialam od 1 do 3 bo mialam plamienia. Chyba ze jeszcze zle to odczytuje. Od 3 dni cmi mnie brzuch. Wczoraj robilam test ale biel. Jestem z mezem umowiona do poradni leczenia nieplodnosci. 2 razy po niby owulacji robilam prog ale wyszedl 0.4 wiec lipa. Lekarz zalecil inofem duo wiec biore. Boje sie ze znowu bedzie lipa. W sumie staram sie od 2019. Ale jak chlop byl za granica to niewiem czy mozna nazwac to staraniami. Teraz przynajmiej jest juz w domu. Czekam do 18 i testuje bo chyba wczesniej ro nie ma sensu.