Avy
Fanka BB :)
Obowiązek spełniony, mogę iść na serialKoczowała od rana![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obowiązek spełniony, mogę iść na serialKoczowała od rana![]()
I podziękowania dla @Brownie1992 za unikanie gównoburzy i powstrzymywania się od jebania ludzi.Z racji, że idę zaraz spać, żeby dzisiaj już nic nie zjeśćchcę podziękować @Kejcik za aktywne, miłe i sympatyczne prowadzenie wątku
I oczywiście podziękowania dla @Avy za należyte pełnienie dodatkowych funkcjioraz dla Was wszysykich dziewczyny, które się tu udzielacie
Super że wpadło trochę tych kresek w lipcu iza te sierpniowe
![]()
Docenianie własnych zasług jest bardzo ważne
Trzeba sobie dogadzaćDocenianie własnych zasług jest bardzo ważne![]()
Moja mama wyhodowała takich kilka i kilka lat trwało nim dała się namówić na operacjeSię śmiej. Ze mną leżała dziewczyna co wyhodowała mięśniaka 15 cm...
Ależ oczywiścieTrzeba sobie dogadzać![]()
Też tak mam - i po weekendzie w większym gronie, potrzebuje zregenerować siły w samotności.ja dziś kompletnie nie miałam sił na trening. Zaczęłam, ale już czułam, że to nie mój dzień więc w zamian za to poszłam na rower.
Ja jak mam taki zajęty weekend, że nie mam czasu posiedzieć sama ze sobą na dupie to potem jestem zmęczona. Bardzo lubię ludzi, ale chyba siebie lubię trochę bardziej.
Jutro rano zrobiękurde, widzę i nie widzę. Masz inny test?
WidzęHej, czy widzicie cień cienia tak jak ja? Dziś powinna przyjść @