reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Pytanie kiedy się pojawiła? Bo mi jak clearblue poleży to się ta krecha pojawia zawsze
Od razu, wszystkie inne jak robiłam były białe białe a ten z takim cieniem, jutro zrobię rano, bimbałki bolą strasznie mocno i kłuje mnie podbrzusze po prawej stronie, dziś powinna przyjść @, dziś mój 28 dc, owulacja była niby w 16dc ale możliwe że się przesunęła, i ten incydent w sobotę z zawrotami głowy i trafieniem do szpitala chociaż tam z moczu wyszło że test negatywny, z krwi bety mi nie robili, aby z moczu bo jak pytali czy możliwe że jestem w ciąży to powiedziałam że tak i kazali na siusiać, zobaczymy jutro

Ja się żegnam z kreskami mam nadzieję na długo 😝 Wizyta jeszcze przede mną, ale jak to pisalam #afirmacja !
Życzę Wam wszystkim szybkich upragnionych 2 kresek i przełączenia się na mamusie. Zarażam ciążą i będę stalkować w oczekiwaniu na Wasze 🤰
🤞🤞🤞
Ić już stond na mamusie 😁
Dawaj koniecznie znać co u Ciebie 😘

Od razu, wszystkie inne jak robiłam były białe białe a ten z takim cieniem, jutro zrobię rano, bimbałki bolą strasznie mocno i kłuje mnie podbrzusze po prawej stronie, dziś powinna przyjść @, dziś mój 28 dc, owulacja była niby w 16dc ale możliwe że się przesunęła, i ten incydent w sobotę z zawrotami głowy i trafieniem do szpitala chociaż tam z moczu wyszło że test negatywny, z krwi bety mi nie robili, aby z moczu bo jak pytali czy możliwe że jestem w ciąży to powiedziałam że tak i kazali na siusiać, zobaczymy jutro
trzymam kciuki

Ja miałam straszne zawroty głowy jakoś kilka dni @ jak byłam z najmłodszym synem w ciąży także tego....🙂 Trzymam kciukasy żeby na jutrzejszym teście też wyszły dwie kreski 🙂

reklama
A ja właśnie odwrotnie. Standardowo zjadłam dzisiaj dwa posiłki. Chociaż dostałam już opieprz, że przy takiej insulinie powinnam jeść częściej. Ale jakoś nie mogę.
hmmm a czemu częściej? Mnie się wydaje, że właśnie rzadko jest dobrze, najważniejsze żeby nie podjadać między posiłkami i nie pic nic co by mogło spowodować wyrzut insuliny jak np kawa z mlekiem

Do góry