reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
no właśnie ja niedość, że mam ten zapach na palcach to jeszvze se chlapnęłam koszulkę, którą bardzo lubię i też mi waliła, musiałam się rpzebrać. I właśnie mnie ten zapach odrzuca. Kiedyś lubiłam, ale to na studiach, gdzie żywiłam się w najlepszym przypadku kotletami od mamy a wnajgroszym vifonem i browarami
A to ja lubie ten zapach 🤤

Przez tego skurczybyka już 2 noce mam słabo przespane, ale widoczek zacny 😍

Załączniki

• IMG_20230731_204559.jpg
    IMG_20230731_204559.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 65
reklama
ja dziś kompletnie nie miałam sił na trening. Zaczęłam, ale już czułam, że to nie mój dzień więc w zamian za to poszłam na rower.
Ja jak mam taki zajęty weekend, że nie mam czasu posiedzieć sama ze sobą na dupie to potem jestem zmęczona. Bardzo lubię ludzi, ale chyba siebie lubię trochę bardziej.

Do góry