reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja mam podobnie uwielbiam sobie wypić kawkę i do tego jakieś ciasteczko 😁
Dlatego nie odmawiam sobie tego. Staram się jeść w miarę zdrowo, do tego od czasu do czasu fastfood więc od jednego ciastka jeszcze nikomu dupy nie rozerwało 😁
zgadza się :)
Wiadomo dziewczyny, w życiu nie można sobie odmawiać, obojętnie czy to jakieś ciastko, czy royal ts w mc..Ale niestety jeśli chce się zrzucić pare kilosków, to szybciej się ten "efekt" osiągnie, jeśli będzie trzymać się zdrowego jedzonka :)
Więc jeśli ktoś wazy, tyle ile chce- i się sobie podoba, to jasne, jak zjemy jakieś ciacho czy wypijemy kaloryczna kawę z karmelem, to od tego nie przytyje. Ważna jest równowaga :)
A ja ta równowagę przekroczyłam kilka miesięcy temu :/ Więc niestety, ale chociaż na krótki okres czasu z paru rzeczy zrezygnować muszę :) Albo będę stosować zamienniki :D
Ide sie poruszać, bo jakoś mało kroków dziś zrobiłam...

reklama
zgadza się :)
Wiadomo dziewczyny, w życiu nie można sobie odmawiać, obojętnie czy to jakieś ciastko, czy royal ts w mc..Ale niestety jeśli chce się zrzucić pare kilosków, to szybciej się ten "efekt" osiągnie, jeśli będzie trzymać się zdrowego jedzonka :)
Więc jeśli ktoś wazy, tyle ile chce- i się sobie podoba, to jasne, jak zjemy jakieś ciacho czy wypijemy kaloryczna kawę z karmelem, to od tego nie przytyje. Ważna jest równowaga :)
A ja ta równowagę przekroczyłam kilka miesięcy temu :/ Więc niestety, ale chociaż na krótki okres czasu z paru rzeczy zrezygnować muszę :) Albo będę stosować zamienniki :D
Ide sie poruszać, bo jakoś mało kroków dziś zrobiłam...
Ja Cię doskonale rozumiem bo po rzuceniu papierosów ważyłam w najgorszym momencie prawie 80 kilo i czułam się fatalnie z tą wagą bo wiedziałam, że to nie są mięśnie tylko sam tłuszcz. I też się zawzięłam pilnowałam diety, ćwiczyłam 4 -5 razy w tygodniu. I na szczęście udało się. Ale pamiętam ile wysiłku mnie to kosztowało. Teraz po prostu staram się trzymać wagę mimo, że do super ciała mi daleko.

Do góry