reklama
Wiola.G1234
Fanka BB :)
Teraz zaledwie 87 stron
Brownie1992
Moderator
Nic się nie martw mam przygotowana taktyczna do nabijania stronJeszcze tu trzeba naskrobać minimum 88 stron moje drogie to nie tak szybko te przenosiny
Love_sun
zgadza sięJa mam podobnie uwielbiam sobie wypić kawkę i do tego jakieś ciasteczko
Dlatego nie odmawiam sobie tego. Staram się jeść w miarę zdrowo, do tego od czasu do czasu fastfood więc od jednego ciastka jeszcze nikomu dupy nie rozerwało
Wiadomo dziewczyny, w życiu nie można sobie odmawiać, obojętnie czy to jakieś ciastko, czy royal ts w mc..Ale niestety jeśli chce się zrzucić pare kilosków, to szybciej się ten "efekt" osiągnie, jeśli będzie trzymać się zdrowego jedzonka
Więc jeśli ktoś wazy, tyle ile chce- i się sobie podoba, to jasne, jak zjemy jakieś ciacho czy wypijemy kaloryczna kawę z karmelem, to od tego nie przytyje. Ważna jest równowaga
A ja ta równowagę przekroczyłam kilka miesięcy temu :/ Więc niestety, ale chociaż na krótki okres czasu z paru rzeczy zrezygnować muszę Albo będę stosować zamienniki
Ide sie poruszać, bo jakoś mało kroków dziś zrobiłam...
Love_sun
ja jade w niedziele na urlop, to albo nie będę się odzywała, albo raz na jakiś czas się zameldujekurde, to mi wszystkie wakacje dziewczyn powypadały z głowy
G
guest-1692885525
Gość
Ja wyjeżdżam w połowie sierpnia mam nadzieję , że to będzie wyjazd we 3
Wiola.G1234
Macie do polecenia coś ciekawego do obejrzenia na Netflix?
Kosinka94
Moderator
JohnnyMacie do polecenia coś ciekawego do obejrzenia na Netflix?
reklama
Brownie1992
Moderator
Ja Cię doskonale rozumiem bo po rzuceniu papierosów ważyłam w najgorszym momencie prawie 80 kilo i czułam się fatalnie z tą wagą bo wiedziałam, że to nie są mięśnie tylko sam tłuszcz. I też się zawzięłam pilnowałam diety, ćwiczyłam 4 -5 razy w tygodniu. I na szczęście udało się. Ale pamiętam ile wysiłku mnie to kosztowało. Teraz po prostu staram się trzymać wagę mimo, że do super ciała mi daleko.zgadza się
Wiadomo dziewczyny, w życiu nie można sobie odmawiać, obojętnie czy to jakieś ciastko, czy royal ts w mc..Ale niestety jeśli chce się zrzucić pare kilosków, to szybciej się ten "efekt" osiągnie, jeśli będzie trzymać się zdrowego jedzonka
Więc jeśli ktoś wazy, tyle ile chce- i się sobie podoba, to jasne, jak zjemy jakieś ciacho czy wypijemy kaloryczna kawę z karmelem, to od tego nie przytyje. Ważna jest równowaga
A ja ta równowagę przekroczyłam kilka miesięcy temu :/ Więc niestety, ale chociaż na krótki okres czasu z paru rzeczy zrezygnować muszę Albo będę stosować zamienniki
Ide sie poruszać, bo jakoś mało kroków dziś zrobiłam...