reklama
Wiola.G1234
Fanka BB :)
Ja też czekam coś czuję że jednak w dniu @ mogą pokazać się dwie kreski a teraz będzie za wcześnieTak to zauważyłam, przeglądając wątki. Chodziło mi o to kiedy powstanie, żeby się zapisać nie mogę się doczekać tego
Żołna
Ja już bym chciała testować ale jedna apka mi pokazuje że jestem 5 dpo, a druga, że 10Ja też czekam coś czuję że jednak w dniu @ mogą pokazać się dwie kreski a teraz będzie za wcześnie
Wiola.G1234
ja to już zgłupiałam kiedy ta owulacja była no ale teoretycznie według testów dziś 10dpoJa już bym chciała testować ale jedna apka mi pokazuje że jestem 5 dpo, a druga, że 10
Żołna
To zaraz testujeszja to już zgłupiałam kiedy ta owulacja była no ale teoretycznie według testów dziś 10dpo
Wiola.G1234
ale to teoretycznie narazie biel vizira xDTo zaraz testujesz
wrobelmm
Trzymam kciuki, żeby już teraz wszystko szło sprawniemiało być do 6 tygodni, teraz jest 8... Generalnie od początku starań mamy jakiegoś pecha, wszystko nam się przedłuża, ciągle coś się odwleka. To cud, że nie usłyszałam, że akurat w tych dniach cyklu, w których mam się pojawić na wizycie, lekarz nie jest na jakimś urlopie - bo to było to, czego się najmocniej bałam dzwoniąc tam dzisiaj.
Obecnie marzę tylko o tym, by dokladnie za miesiąc zacząć procedurę.
Żołna
Cierpliwości... (Sama nie jestem cierpliwa ) trzymam kciuki żeby się teraz udałoale to teoretycznie narazie biel vizira xD
reklama