reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
A to dzicy lokatorzy.
Screenshot_20230727-222045.png

Już się wyprowadzili. Moja psinka lubiła na nie poławiać.

Podziwiam wszystkich, krórzy sami prowadzą warzywniak, hodują rośliny, ja w przyszłości jak zamieszkam w swoim domu też mam takie ambitne plany , fajnie mi sie żre takie świeżuśkie warzywa owoce prosto z działeczki, fajnych naturalnych upraw, ale narazie jestem na etapie , żeby mężowi przypomnieć, że kwiatek za bardzo się nachylił, więc pewnie usycha, a on twierdzi, że dba o kwiaty - a ja nie chce za bardzo wkraczać w jego zakres 😅🤣🤣
Na swoje usprawiedliwienie dodam, że mocno zapracowani jesteśmy już jakiś czas 🫣
ja w najlepszym etapie życia miałam 80 kwiatków doniczkowych w domu😅 stały wszędzie 🥰🌿🍀🎍🪴🎄🌵 była jungla, jarałam się tym niesamowicie 🔥 jeszcze wtedy niemąż żalił się znajomym, że jak wchodzę do domu to tylko rzucam „cześć”, niedbały całus i idę macać rośliny 🤣 tak było, dluuuugo. Kochałam to🍀 aż mi się wjebała zaraza i zeżarła połowę kolekcji 😭 cześć nie przeżyła późniejszych przeprowadzek z okazji remontu i tak mi zostało niewiele… ze 25🥲 w sumie faza obojętności dla roślin uświadomiła mi, ze starania mnie doprowadziły już do takiego stanu, że nic mnie nie cieszy 🥺 nawet moje hobby 😟

Załączniki

• FB_IMG_1686474766269.jpg
    FB_IMG_1686474766269.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 62
  • FB_IMG_1686773613797.jpg
    FB_IMG_1686773613797.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 62
  • FB_IMG_1689593772507.jpg
    FB_IMG_1689593772507.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 62
Fucken, ja mam dopiero dziś pik jednak🤔 dziwi mnie to bo na mnie bardzo późno, a w tym cyklu zaczęłam żreć NAC i nawet zdążyłam posądzić go o 3 pryszcze jakie mi wyszły po długiej nieobecności 🤣 ale tak mnie dziś wierciło w podbrzuszu, że musiałam aż sprawdzić i jeb, krechy tłuściutkie

reklama
Do góry