reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
A to dzicy lokatorzy.
Screenshot_20230727-222045.png

Już się wyprowadzili. Moja psinka lubiła na nie poławiać.

Podziwiam wszystkich, krórzy sami prowadzą warzywniak, hodują rośliny, ja w przyszłości jak zamieszkam w swoim domu też mam takie ambitne plany , fajnie mi sie żre takie świeżuśkie warzywa owoce prosto z działeczki, fajnych naturalnych upraw, ale narazie jestem na etapie , żeby mężowi przypomnieć, że kwiatek za bardzo się nachylił, więc pewnie usycha, a on twierdzi, że dba o kwiaty - a ja nie chce za bardzo wkraczać w jego zakres 😅🤣🤣
Na swoje usprawiedliwienie dodam, że mocno zapracowani jesteśmy już jakiś czas 🫣
ja w najlepszym etapie życia miałam 80 kwiatków doniczkowych w domu😅 stały wszędzie 🥰🌿🍀🎍🪴🎄🌵 była jungla, jarałam się tym niesamowicie 🔥 jeszcze wtedy niemąż żalił się znajomym, że jak wchodzę do domu to tylko rzucam „cześć”, niedbały całus i idę macać rośliny 🤣 tak było, dluuuugo. Kochałam to🍀 aż mi się wjebała zaraza i zeżarła połowę kolekcji 😭 cześć nie przeżyła późniejszych przeprowadzek z okazji remontu i tak mi zostało niewiele… ze 25🥲 w sumie faza obojętności dla roślin uświadomiła mi, ze starania mnie doprowadziły już do takiego stanu, że nic mnie nie cieszy 🥺 nawet moje hobby 😟

Załączniki

• FB_IMG_1686474766269.jpg
    FB_IMG_1686474766269.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 65
  • FB_IMG_1686773613797.jpg
    FB_IMG_1686773613797.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 67
  • FB_IMG_1689593772507.jpg
    FB_IMG_1689593772507.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 66
Fucken, ja mam dopiero dziś pik jednak🤔 dziwi mnie to bo na mnie bardzo późno, a w tym cyklu zaczęłam żreć NAC i nawet zdążyłam posądzić go o 3 pryszcze jakie mi wyszły po długiej nieobecności 🤣 ale tak mnie dziś wierciło w podbrzuszu, że musiałam aż sprawdzić i jeb, krechy tłuściutkie

reklama
Do góry