Kejcik
Fanka BB :)
szacunJa to rzygi łapię w locie rękami często w pracy. Kupy tak samo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szacunJa to rzygi łapię w locie rękami często w pracy. Kupy tak samo.
Dzięki! Teraz czuję się jak jakiś żebrak.Ale ja już zrobiłam fundusz testowy dla potrzebujących staraczek ! Po prostu oddaj parę swoich testów
Od razu żebrak. Wspólnota staraczkowaDzięki! Teraz czuję się jak jakiś żebrak.
brałam po porodzie chwilę to płakałam na początku... Ale zrobię wszystko dla maluchawspółczuję. nienawidzę ich
Od razu żebrak. Wspólnota staraczkowa
Ja też nie mam zapasów, kupuje dopiero przed testowaniem, zawsze clearblue czy ja jestem jakaś dziwna?o boze, nadrobiłam was...
no tak. zadna za mna nie tęskniła.
ja pierdziucham, ile wy macie testów ja w domu żadnego nie mam
oooo, ale dlaczego ma wątpliwości? Co masz za badania do zrobienia?Jestem po. Dostałam tone badań do zrobienia, bo babka ma wątpliwości co do tego czy w ogóle mam PCOS. Za tydzień kolejna wizyta z wynikami i zobaczymy co dalej.