Bolilol
Fanka BB :)
Mnie tylko cofa jak jest stały, zbity stolec. Ale płynna kupa, która wylewa się z łóżka na podłogę już jest całkiem okej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie tylko cofa jak jest stały, zbity stolec. Ale płynna kupa, która wylewa się z łóżka na podłogę już jest całkiem okej.
No weź po to jest forum żeby wspierać, a Ty nawet nie chcesz wysłuchać koleżanki
hehe, zadałam dokładnie to samo pytanie, to dziewczyna do mnie - „no a było na szkiełko pobierane bo chyba to szkiełko pękło”coooooo, ale jak zniszczeniu?
to po maluchach więc samo mleko można powiedzieć przeżyłamRzygi najlepsze...
Ja nie mogę sprzątać rzygów bo mam odruch wymiotny
No weź po to jest forum żeby wspierać, a Ty nawet nie chcesz wysłuchać koleżanki
Ej, moja nie jest! Serio, bardzo lubię swoją pracę. Oczywiście kupy, rzygi i inne wydzieliny to tylko takie tam delikatne urozmaicenia, żeby nie było zbyt nudno i żeby człowiek za długo sobie w pracy nie posiedział przypadkiem.A myślałam, że moja robota jest chujowa ...
Właśnie tego się obawiam, że rzygi będą czekać na mężato po maluchach więc samo mleko można powiedzieć przeżyłam
ja po pozytywnym teście ciążowym będę brała zastrzykiA na co ta heparyna? To przeciwzakrzepowe jest?
W ogóle pierwszy raz zastrzyków przeciwzakrzepowych przy kontuzji nie dostałam. Ale może dlatego że od razu powiedziałam że mogę być w ciąży bo się staramy?
Ale ja już zrobiłam fundusz testowy dla potrzebujących staraczek ! Po prostu oddaj parę swoich testówBo ja tu afirmuję ciąża dla koleżanki!
współczuję. nienawidzę ichja po pozytywnym teście ciążowym będę brała zastrzyki