Love_sun
Fanka BB :)
ale uczucie prawie jakbyś siedziała w kajaczku w jeziorku albo rzeczceDrogie to dziadostwo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale uczucie prawie jakbyś siedziała w kajaczku w jeziorku albo rzeczceDrogie to dziadostwo
Ja dziś byłam i zapłaciłam 400zl - dla mnie był to szok.Skaling, piaskowanie, fluoryzacja. Jest jeszcze opcja higienizacji wg protokołu GBT, ale to już z tego co pamiętam >800zł...
Maj też mi pasuje. Niech mąż ma prezent na urodzinyja mam przeczucie na maj. Więc te, które nie pójdą na kwietniowe, idą ze mną
Hehe, ja z tego samego powodu celuję w kwiecieńMaj też mi pasuje. Niech mąż ma prezent na urodziny
Mi kompletnie nie zależy ani na miesiącu ani na znaku zodiaku ani na porze roku ani nawet na płci. Chcę zdrowego wrzeszczącego obsranego bombelkaJak bym miała wybrać to bym chciała od maja do września urodzić. Ale w mojej sytuacji biorę 31 grudnia, 1 stycznia, 29 lutego... Mogę rodzic i 61 listopada
W ciągu dwóch lat koszt higienizacji u nas wzrósł o 200zł... Choć może ta cena jest już nieaktualna i jest już drożej. Wszystko możliwe.Ja dziś byłam i zapłaciłam 400zl - dla mnie był to szok.
Ja chciałam w marcu, urodziny w domu byłby co 3miechy ale teraz to mi już wszystko jedno byle jak najszybciej.Jak bym miała wybrać to bym chciała od maja do września urodzić. Ale w mojej sytuacji biorę 31 grudnia, 1 stycznia, 29 lutego... Mogę rodzic i 61 listopada