reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Myślę, że mamy ciekawy temat do dyskusji 😁
U na w biurze akurat są 2 toalety koło siebie, do tego dość komforowe bo są zamurowane do samego sufitu, ale w poprzedniej pracy wynajmowaliśmy biuro gdzie toaleta była wspólna z kilkoma kabinami jak w galeriach handlowych. To było okropne bo nie dość, że wszystko było słychać to jeszcze nie było szans trafić na pustą łazienkę i zrobić klocka w spokoju 😅
ja też jestem z tych co nie mają oporu w 💩 w toaletach publicznych, jak mus to mus, nie ma co się męczyć :D

reklama
Muszę się Wam pochwalić, że mam zajebisty tydzień pod względem treningów, wchodzą jak złoto i po każdym czuję, że mogłabym zrobić jeszcze jeden. Dawno już takiej mocy nie miałam 💪🏻
Super! Ja też w przyszłym tygodniu chciałabym powoli zacząć coś ćwiczyć. 😊
A ma któraś może wioślarz? Trochę mnie kusi zakup 😁

Super! Ja też w przyszłym tygodniu chciałabym powoli zacząć coś ćwiczyć. 😊
A ma któraś może wioślarz? Trochę mnie kusi zakup 😁
ja siedziałam ostatnio na takim wodnym...zajebista sprawa..można było sobie nawet go postawić przy ścianie(oczywiście po treningu :p ) ..jeśli ktoś nie ma zbyt dużo miejsca w domu na różne urządzenia sportowe ..i powiem wam ze mi się podobał... :D

reklama
Do góry