reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja tak samo 🤣
A jeszcze mnie kuszą te co ostatnio zamawiałyście
ja oczywiście też mam marzenie odnośnie testów :D
Jedna z dziewczyn je miała, pięknie się wybariwają i są ładne. Ale bez jaj, 80 ziko za 5 testów to jeszcze mnie nie pogrzało 😂😂

Jedna z dziewczyn je miała, pięknie się wybariwają i są ładne. Ale bez jaj, 80 ziko za 5 testów to jeszcze mnie nie pogrzało 😂😂
Nie wysyłaj mi nic bo właśnie kupiłam pakiet wymazów do HSG 🤣

ja jestem ciekawa czy te First Response sa faktycznie takie dobre, ale jeden kosztuje ok 100 zl, wiec zostane przy naszych dozach za 15zl za 2 szt xD

Z ciekawostek - w moim przypadku organizm dość jasno komunikuje owulację i początek ciąży, zazwyczaj w postaci opryszczki (w nosie) lub stanu jakby przeziębieniowego (ogólne osłabienie, powiększone migdałki, ból gardła, „ciężkość powiek”, stan podgorączkowy etc.).
Czyli kaszel, i trzydniowy ból gardła od piku powinien napawać mnie nadzieją?😆🤣😂

Miałyście może testy paskowe owulacyjne i ciążowe z horien medical? Zawsze kupowałam z doz albo pink i nie wiem czy iść w nieznane 😀

Miałyście może testy paskowe owulacyjne i ciążowe z horien medical? Zawsze kupowałam z doz albo pink i nie wiem czy iść w nieznane 😀
ciążowych od nich nie robiłam, ale owulacyjnych nie polecam, kiepsko się wybarwiają. Domowe Laboratorium ma dobre owulacyjne testy i na allegro można je kupić za niecałe 10 zł za opakowanie

reklama
Do góry