LadyCaro
Fanka BB :)
to odsprzedam w świat ale jednak obawiam się, ze może ta ciąża na mnie nie czekac, to se posikam jeszcze troche3 lata to styknie, za chwile będziesz w ciąży i się zmarnują
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to odsprzedam w świat ale jednak obawiam się, ze może ta ciąża na mnie nie czekac, to se posikam jeszcze troche3 lata to styknie, za chwile będziesz w ciąży i się zmarnują
Dziękujęciążowych od nich nie robiłam, ale owulacyjnych nie polecam, kiepsko się wybarwiają. Domowe Laboratorium ma dobre owulacyjne testy i na allegro można je kupić za niecałe 10 zł za opakowanie
Ja mialam i nie polecam. Kiepsko mi polazywaly cokolwiek...Miałyście może testy paskowe owulacyjne i ciążowe z horien medical? Zawsze kupowałam z doz albo pink i nie wiem czy iść w nieznane
Ciekawe w sumie w ile czasu te 70 sztuk pójdzie ja to chyba rekordowo 8 w cyklu wysikałam...to odsprzedam w świat ale jednak obawiam się, ze może ta ciąża na mnie nie czekac, to se posikam jeszcze troche
ja pewnie około 5. No ale już 3 wysikałam w ramach eksperymetuCiekawe w sumie w ile czasu te 70 sztuk pójdzie ja to chyba rekordowo 8 w cyklu wysikałam...
Pewnik, jak nic!Czyli kaszel, i trzydniowy ból gardła od piku powinien napawać mnie nadzieją?
Robiłam jakiś czas temu porównanie Horien ws Domowe Laboratorium. Tu masz fotoMiałyście może testy paskowe owulacyjne i ciążowe z horien medical? Zawsze kupowałam z doz albo pink i nie wiem czy iść w nieznane
Superczułe Pinki strumieniowe polecam zamawiać tu: Link do: Test ciążowy pink super czuły strumieniowy - cena - Apteka Internetowa Cefarm24 3,17zl/szt.To jak 5 pinków z rosska
Czego to człowiek nie zrobi w imię naukija pewnie około 5. No ale już 3 wysikałam w ramach eksperymetu
Na allegro zamawiałam po 3,08Superczułe Pinki strumieniowe polecam zamawiać tu: Link do: Test ciążowy pink super czuły strumieniowy - cena - Apteka Internetowa Cefarm24 3,17zl/szt.