Czyli lepsze z Domowe LabolatoriumRobiłam jakiś czas temu porównanie Horien ws Domowe Laboratorium. Tu masz foto
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli lepsze z Domowe LabolatoriumRobiłam jakiś czas temu porównanie Horien ws Domowe Laboratorium. Tu masz foto
Cholera, znowu przepłaciłam!Na allegro zamawiałam po 3,08
Zdecydowanie takCzyli lepsze z Domowe Labolatorium
Boszszeee jaki czlowiek jest głupi, już klikałam kup .... ale się wstrzymałam.Superczułe Pinki strumieniowe polecam zamawiać tu: Link do: Test ciążowy pink super czuły strumieniowy - cena - Apteka Internetowa Cefarm24 3,17zl/szt.
Ja kupuję tu po 2,54Na allegro zamawiałam po 3,08
Mówisz że wytrwasz w postanowieniu nie-testowania po tym cyklu?Boszszeee jaki czlowiek jest głupi, już klikałam kup .... ale się wstrzymałam.
I strumienioweJa kupuję tu po 2,54
Testy ciążowe - Apteka internetowa A-Manada.pl
A-Manada.pl ➤ Domowe testy ciążowe ✔️ Najniższe ceny 💲 Szybka Wysyłka! 🚚 ➤ Zobacz naszą pełną ofertę!a-manada.pl
Strumieniowy fajna cena ale przesyłka +15 zł i wychodzi 6 zł za sztukę przy zamówieniu5 szt . Więc średni biznes.Ja kupuję tu po 2,54
Testy ciążowe - Apteka internetowa A-Manada.pl
A-Manada.pl ➤ Domowe testy ciążowe ✔️ Najniższe ceny 💲 Szybka Wysyłka! 🚚 ➤ Zobacz naszą pełną ofertę!a-manada.pl
Od razu zamawiam 2 opakowania pasków owulacyjnych, 2 płytkowe i 10 strumieniowych więc całkiem tanio wychodziStrumieniowy fajna cena ale przesyłka +15 zł i wychodzi 6 zł za sztukę przy zamówieniu5 szt . Więc średni biznes.
Wysikam wszystko od 7 dni poMówisz że wytrwasz w postanowieniu nie-testowania po tym cyklu?