reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
reklama
Mówisz że wytrwasz w postanowieniu nie-testowania po tym cyklu? 😉
Wysikam wszystko od 7 dni po😁😆😅

Ale zamiar jest co do lh i mierzenia temperatury - zrywam z tym, jak mi zostanie jakiś test to w kolejnym cyklu skorzystam przed @ , wyrzucić nie wyrzucę 😁😆🤣😂

Tak na wszelki wypadek sprostuje jeszcze, po tym cyklu rzucam owulacyjne paski i mierzenie temperatury, masa pieniedzy łącznie z testami przez dwa lata poszła na to, a rezultatów zadnych, był czas, że byłam zafiksowana tylko w tym temacie, a rezultatów zadnych, chcę powoli zerwać z nałogowym śledzenia cyklu, bo mam wrażenie, że od owulacji do @ myslę tylko o tym, udało się czy nie ale bez rezultatu. Nie zacznę się zabezpieczać od kolejnego cyklu i unikać seksu, gdy bedzie na to ochota, przynajmniej przez najblizszy rok. Potem raczej myślę, że coś w tym kierunku zrobię tak na wszelki wypadek.

Ostatnia edycja:
Do góry