Wiola.G1234
Fanka BB :)
Ja zrobiłam test ciążowy i mam wrażenie że widzę cień cienia...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pokazujJa zrobiłam test ciążowy i mam wrażenie że widzę cień cienia...
Mamy taką zasadę tutaj najpierw foto, a potem tłumaczenieJa zrobiłam test ciążowy i mam wrażenie że widzę cień cienia...
jak robię zdj to praktycznie nie widać, wzięłam szary efekt i o... Ale nie wiem czy to nie testowapokazuj
Trochę mało Z tym, że my walczymy o pierwsze dziecko i czas zaczyna tykać więc...To ja 2 razy w roku
Ja nic nie widzę, ale ja z tych ślepychjak robię zdj to praktycznie nie widać, wzięłam szary efekt i o... Ale nie wiem czy to nie testowa
A wrzuć jeszcze w kolorzejak robię zdj to praktycznie nie widać, wzięłam szary efekt i o... Ale nie wiem czy to nie testowa
Rozumiem, ja nie o pierwsze a też świruje. Pewnej bym jeździła częściej, ale dziecko muszę mieć z kim zostawić, bywa z tym problemTrochę mało Z tym, że my walczymy o pierwsze dziecko i czas zaczyna tykać więc...
Na rozjaśnionym na maxa telefonie coś widzę. Ile dni po owulacji jesteś?jak robię zdj to praktycznie nie widać, wzięłam szary efekt i o... Ale nie wiem czy to nie testowa