reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
ale dalej wyższa niż ta spadkowa sprzed 3 dni, pamiętam, że dziewczyny tłumaczyły kiedyś, że dopóki jest wyższa niż spadkowa to jest ok i nie zawsze tylko rośnie z dnia na dzień
temperatury z drugiej fazy cyklu mają być wyższe niż co najmniej 6 ostatnich pomiarów fazy pierwszej. Nie muszą ciągle rosnąć w drugiej fazie, mogą być górki i dołki, ale i tak muszą być wyższe niż w pierwszej fazie.

Moi teście mieszkają parę kroków od nas i w przeciągu 3 lat nie wiem czy odwiedzili nas 5 razy. Tzn zatrzymają się czasem, żeby zamienić parę słów i odrazu mówią "przyjdźcie do nas". Rodzeństwo męża też prawie nas nie odwiedza "bo jak to iść do was jak rodzice są obok". Najczęściej jest tak, że przyjeżdżają do nich i dzwonią po nas 🤦
to ja tak robię jak jadę do rodziców bo obie siostry mieszkają w tej samej miejscowości co oni a ja nie mam czasu żeby każdego odwiedzić więc robię zbiórkę u rodziców 🤣 ale jedna siostra nie ma czasu rodziców odwiedzać więc tym bardziej nie znajduje czasu jak ja przyjeżdżam

A to nie jest tak że wyrzut lh może zainstnieć nawet bez owulacji??

U mnie też do fit daleko. Ale poprawie sie po wakacjach ;)

Ja też się dopisuję do tej silnej grupy :)
No to dobrze, że jest postanowienie poprawy🙂

A wyrzut LH faktycznie może być bez owulki, wiadomo, ale Brownie była na moni i miała pęcherzyk wielkości 9 mm, wiec taki raczej nie do pęknięcia, więc chyba za szybko na prawie pik albo pik na teście.
No właśnie o to mi chodziło żeby Wam pokazać, że mimo iż na USG lekarka stwierdziła cykl bezowulacyjny to test owulacyjny wyszedł praktycznie pozytywny. Wlasnie zrobiłam kolejny i taka sama sytuacja. Także można się sugerować testami, ale jednak parę razy trzeba na USG się przejść.

Ostatnia edycja:
No właśnie o to mi chodziło żeby Wam pokazać, że mimo iż na USG lekarka stwierdziła cykl bezowulacyjny to test owulacyjny wyszedł praktycznie pozytywny. Wlasnie zrobiłam kolejny i taka sama sytuacja. Także można się sugerować testami, ale jednak parę razy trzeba na USG jednak się przejść.
Często chodzisz na monitoring?

No właśnie o to mi chodziło żeby Wam pokazać, że mimo iż na USG lekarka stwierdziła cykl bezowulacyjny to test owulacyjny wyszedł praktycznie pozytywny. Wlasnie zrobiłam kolejny i taka sama sytuacja. Także można się sugerować testami, ale jednak parę razy trzeba na USG jednak się przejść.
My Girl Women GIF by Hightown

reklama
Do góry