Lwica1410
Fanka BB :)
Ja nawet takich rzeczy nie posiadam. Gdzieś powinien być zaschnięty tusz do rzęs i jakiś cień.ja też się nie maluje krem bb, puder prasowany, tusz do rzęs i cień do brwi i tyle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nawet takich rzeczy nie posiadam. Gdzieś powinien być zaschnięty tusz do rzęs i jakiś cień.ja też się nie maluje krem bb, puder prasowany, tusz do rzęs i cień do brwi i tyle
temperatury z drugiej fazy cyklu mają być wyższe niż co najmniej 6 ostatnich pomiarów fazy pierwszej. Nie muszą ciągle rosnąć w drugiej fazie, mogą być górki i dołki, ale i tak muszą być wyższe niż w pierwszej fazie.ale dalej wyższa niż ta spadkowa sprzed 3 dni, pamiętam, że dziewczyny tłumaczyły kiedyś, że dopóki jest wyższa niż spadkowa to jest ok i nie zawsze tylko rośnie z dnia na dzień
to ja tak robię jak jadę do rodziców bo obie siostry mieszkają w tej samej miejscowości co oni a ja nie mam czasu żeby każdego odwiedzić więc robię zbiórkę u rodziców ale jedna siostra nie ma czasu rodziców odwiedzać więc tym bardziej nie znajduje czasu jak ja przyjeżdżamMoi teście mieszkają parę kroków od nas i w przeciągu 3 lat nie wiem czy odwiedzili nas 5 razy. Tzn zatrzymają się czasem, żeby zamienić parę słów i odrazu mówią "przyjdźcie do nas". Rodzeństwo męża też prawie nas nie odwiedza "bo jak to iść do was jak rodzice są obok". Najczęściej jest tak, że przyjeżdżają do nich i dzwonią po nas
czasami zapominam i leci tylko puder żebym się nie świeciłaJa nawet takich rzeczy nie posiadam. Gdzieś powinien być zaschnięty tusz do rzęs i jakiś cień.
aaa ok, rozumiemtemperatury z drugiej fazy cyklu mają być wyższe niż co najmniej 6 ostatnich pomiarów fazy pierwszej. Nie muszą ciągle rosnąć w drugiej fazie, mogą być górki i dołki, ale i tak muszą być wyższe niż w pierwszej fazie.
A to nie jest tak że wyrzut lh może zainstnieć nawet bez owulacji??
U mnie też do fit daleko. Ale poprawie sie po wakacjach
Ja też się dopisuję do tej silnej grupy
No właśnie o to mi chodziło żeby Wam pokazać, że mimo iż na USG lekarka stwierdziła cykl bezowulacyjny to test owulacyjny wyszedł praktycznie pozytywny. Wlasnie zrobiłam kolejny i taka sama sytuacja. Także można się sugerować testami, ale jednak parę razy trzeba na USG się przejść.No to dobrze, że jest postanowienie poprawy
A wyrzut LH faktycznie może być bez owulki, wiadomo, ale Brownie była na moni i miała pęcherzyk wielkości 9 mm, wiec taki raczej nie do pęknięcia, więc chyba za szybko na prawie pik albo pik na teście.
Często chodzisz na monitoring?No właśnie o to mi chodziło żeby Wam pokazać, że mimo iż na USG lekarka stwierdziła cykl bezowulacyjny to test owulacyjny wyszedł praktycznie pozytywny. Wlasnie zrobiłam kolejny i taka sama sytuacja. Także można się sugerować testami, ale jednak parę razy trzeba na USG jednak się przejść.
No właśnie o to mi chodziło żeby Wam pokazać, że mimo iż na USG lekarka stwierdziła cykl bezowulacyjny to test owulacyjny wyszedł praktycznie pozytywny. Wlasnie zrobiłam kolejny i taka sama sytuacja. Także można się sugerować testami, ale jednak parę razy trzeba na USG jednak się przejść.
Na początku starań po odstawieniu antykoncepcji byłam 2-3 razy żeby potwierdzić, że owulacje wróciły. Od sierpnia zeszłego roku praktycznie jestem co cykl z małymi wyjątkami. Teraz po HSG chcę zrobić przerwę.Często chodzisz na monitoring?
To ja 2 razy w rokuNa początku starań po odstawieniu antykoncepcji byłam 2-3 razy żeby potwierdzić, że owulacje wróciły. Od sierpnia zeszłego roku praktycznie jestem co cykl z małymi wyjątkami. Teraz po HSG chcę zrobić przerwę.