reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

niby był bo zobacz wtedy mnie fest jajniki bolały plus troszkę w śluzie było krwi ale tak ledwo co... A teraz wyjęłam te testy i z 12 kreska jakby zbladła nawet nie wygląda na taką samą 🙈
No to tym bardziej nie ma co teraz robić kolejnych testów owulacyjnych. A na to, że po tygodniu test zbladł, to w ogóle nie patrz - testów nie powinno się odczytywać po czasie przewidzianym przez producenta instrukcji. Zasada ta dotyczy nie tylko testów ciążowych, ale i owulacyjnych :)

reklama
Tam gdzie serduszka tam wiadomo co było 😅 zaznaczać zaczęłam od 15.07 no i niby 18.07 wyszedł test owulacyjny pozytywny ...

Załączniki

• 666b1954-dcdb-4869-8b5a-621838f68d7d.jpeg
    666b1954-dcdb-4869-8b5a-621838f68d7d.jpeg
    43,2 KB · Wyświetleń: 73
niby był bo zobacz wtedy mnie fest jajniki bolały plus troszkę w śluzie było krwi ale tak ledwo co... A teraz wyjęłam te testy i z 12 kreska jakby zbladła nawet nie wygląda na taką samą 🙈
A te testy z teraz robisz z tej samej firmy? Czy z różnych firm? Polecam robić w jednym cyklu jednak z jednej firmy bo różnie się wybarwiają.

No to tym bardziej nie ma co teraz robić kolejnych testów owulacyjnych. A na to, że po tygodniu test zbladł, to w ogóle nie patrz - testów nie powinno się odczytywać po czasie przewidzianym przez producenta instrukcji. Zasada ta dotyczy nie tylko testów ciążowych, ale i owulacyjnych :)
no cóż zobaczymy co wyjdzie z tego 🙈

reklama
Do góry