reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
ja się czuję napuchnięta od tych ćwiczeń 😂 ale ostatnie 3 dni nie leciałam na orbitreku i trochę zeszło.

A kiedy będziesz mogła zacząć się ruszać?
Byłam dziś już na zdjęciu szwów i przy okazji zajrzałam do ordynatora. Spacerować już bym mogła zacząć, ale jakieś ćwiczenia to z miesiąc lepiej dać sobie spokój żeby wszystko się tam ładnie zasklepiło.
Oczywiście mój przypadek jest jakiś pojebany bo dyskutują tam o mnie do tej pory 😂

Byłam dziś już na zdjęciu szwów i przy okazji zajrzałam do ordynatora. Spacerować już bym mogła zacząć, ale jakieś ćwiczenia to z miesiąc lepiej dać sobie spokój żeby wszystko się tam ładnie zasklepiło.
Oczywiście mój przypadek jest jakiś pojebany bo dyskutują tam o mnie do tej pory 😂
po prostu im taka laska zapadła w pamięć 😁

miłego dnia🌈🌈🌈
Ja standardowo w czwartek mam kryzys formy, wczoraj wydreptalam dużo kroków, potem jeszcze z mężem jeździliśmy rowerami do późna i zrobiliśmy sporo km, potem jeszcze siedzieliśmy dosyć długo i czuję się dziś jak flak😆 tymczasem mamy nową koleżankę w zespole i idziemy się dziś integrować do knajpy prosto z pracy 😵‍💫 a ja mam jeszcze do ogarnięcia ten tort na panieński i nie wiem jak go pogodzę z planami na jutro… tak mi się nie chce 😬😬😬
Intensywn ta twoja środa była - nic dziwnego, że dzisiaj spadek formy, przydałby się jakiś relaks a tu widzę, że grafik napięty bardzo😬😃 wypełniasz czas i nie ma miejca na luki.
Obyś ogarnęła wszystko na 5 😉

reklama
Do góry