reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

dziewczyny yyyy
jestem 5 dni przed okresem, zrobiłam test co prawda nie z pierwszego Moczu lecz drugiego... I zobaczyłam kreskę... Widziałam ją pod pewnym kontem... Mój mózg zeswirowal... Widzę to co chce zobaczyć....
Wysłałam mężowi to zdjęcie mówię patrz pod katem 30 stopni na to zdjęcie to napisał że nic tam nie widzi i nie ma kątomierza i sprowadził mnie na ziemię 😁
dla mnie test jest negatywny. Kreska powinna być widoczna goły, okiem a nie pod określonym kątem

reklama
najczęściej zaczynam 2 dni przed podaniem- wtedy piekę biszkopt i rozpuszczam czekoladę w śmietanie na ciepło, potem do kolejnego dnia biszkopt sobie dojrzewa do krojenia😅 a śmietana elegancko się chłodzi, czyli to wszystko powinnam zrobić dziś, żeby jutro przystąpić do składnia, zawsze składam tort dzień przed podaniem żeby się elegancko wszystko połączyło, najczęściej ostateczną dekorację zostawiam sobie już na dzień podania☺️ w tym przypadku muszę zrobić jeszcze te czekoladowe peniski😆 bo ogólnie najczęściej dekoruję torty żywymi kwiatami tzn najbardziej tak lubię robić
chciałam się kiedyś nauczyć robić torrty, bo kiedyś robiłam pralinki i się tym jarałam, ale im więcej czytam o tym, tym mniej mi się chce 😅

Witam, staramy się od trzech miesięcy, mam 31 lat, mieszkam w Belgii, proszę wpisać mnie na testowanie 30 lipca, @ ma przyjść 31.. Z całego 💖 gratuluję pozytywnych testów i trzymam kciuki za te które dopiero będą testować 💕
czesc, mam nadzieję, że na długo u nas nie zagoscisz 😉

dziewczyny yyyy
jestem 5 dni przed okresem, zrobiłam test co prawda nie z pierwszego Moczu lecz drugiego... I zobaczyłam kreskę... Widziałam ją pod pewnym kontem... Mój mózg zeswirowal... Widzę to co chce zobaczyć....
Wysłałam mężowi to zdjęcie mówię patrz pod katem 30 stopni na to zdjęcie to napisał że nic tam nie widzi i nie ma kątomierza i sprowadził mnie na ziemię 😁
Wyjmij szybke i cyknij ponownie 😁😆😄
Końcówka z kątomierzem mnie rozwaliła 😆😆🤣

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny yyyy
Ja tu niestety nic nie widzę, nawet pod kątem. Ale życzę Ci, żeby za kilka dni pojawiła się kreseczka widoczna gołym okiem :)

Do góry