reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
A tak w ogóle miłego dnia wszystkim 🙂

Ja mam dzisiaj zapieprz , bo zostawiłam kilka wczorajszych rzeczy do zrobienia na dziś 😅
miłego dnia🌈🌈🌈
Ja standardowo w czwartek mam kryzys formy, wczoraj wydreptalam dużo kroków, potem jeszcze z mężem jeździliśmy rowerami do późna i zrobiliśmy sporo km, potem jeszcze siedzieliśmy dosyć długo i czuję się dziś jak flak😆 tymczasem mamy nową koleżankę w zespole i idziemy się dziś integrować do knajpy prosto z pracy 😵‍💫 a ja mam jeszcze do ogarnięcia ten tort na panieński i nie wiem jak go pogodzę z planami na jutro… tak mi się nie chce 😬😬😬

miłego dnia🌈🌈🌈
Ja standardowo w czwartek mam kryzys formy, wczoraj wydreptalam dużo kroków, potem jeszcze z mężem jeździliśmy rowerami do późna i zrobiliśmy sporo km, potem jeszcze siedzieliśmy dosyć długo i czuję się dziś jak flak😆 tymczasem mamy nową koleżankę w zespole i idziemy się dziś integrować do knajpy prosto z pracy 😵‍💫 a ja mam jeszcze do ogarnięcia ten tort na panieński i nie wiem jak go pogodzę z planami na jutro… tak mi się nie chce 😬😬😬
Jak rozkładasz pracę nad tortem?

Jak rozkładasz pracę nad tortem?
najczęściej zaczynam 2 dni przed podaniem- wtedy piekę biszkopt i rozpuszczam czekoladę w śmietanie na ciepło, potem do kolejnego dnia biszkopt sobie dojrzewa do krojenia😅 a śmietana elegancko się chłodzi, czyli to wszystko powinnam zrobić dziś, żeby jutro przystąpić do składnia, zawsze składam tort dzień przed podaniem żeby się elegancko wszystko połączyło, najczęściej ostateczną dekorację zostawiam sobie już na dzień podania☺️ w tym przypadku muszę zrobić jeszcze te czekoladowe peniski😆 bo ogólnie najczęściej dekoruję torty żywymi kwiatami tzn najbardziej tak lubię robić

najczęściej zaczynam 2 dni przed podaniem- wtedy piekę biszkopt i rozpuszczam czekoladę w śmietanie na ciepło, potem do kolejnego dnia biszkopt sobie dojrzewa do krojenia😅 a śmietana elegancko się chłodzi, czyli to wszystko powinnam zrobić dziś, żeby jutro przystąpić do składnia, zawsze składam tort dzień przed podaniem żeby się elegancko wszystko połączyło, najczęściej ostateczną dekorację zostawiam sobie już na dzień podania☺️ w tym przypadku muszę zrobić jeszcze te czekoladowe peniski😆 bo ogólnie najczęściej dekoruję torty żywymi kwiatami tzn najbardziej tak lubię robić
Dobry pomysł z tą śmietaną w dniu pieczenia biszkoptu 🙂

reklama
dziewczyny yyyy
jestem 5 dni przed okresem, zrobiłam test co prawda nie z pierwszego Moczu lecz drugiego... I zobaczyłam kreskę... Widziałam ją pod pewnym kontem... Mój mózg zeswirowal... Widzę to co chce zobaczyć....
Wysłałam mężowi to zdjęcie mówię patrz pod katem 30 stopni na to zdjęcie to napisał że nic tam nie widzi i nie ma kątomierza i sprowadził mnie na ziemię 😁

Załączniki

• received_818217493291272.jpeg
    received_818217493291272.jpeg
    54,1 KB · Wyświetleń: 116
Do góry