reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Laaaski.. Po pracy ledwo nadrabiam te strony. 🥶
Opanujcie się 🙈
Czytam codziennie, ale siedzę cicho, bo obserwuje się ściśle. Jakby mam teraz śluz płodny, ale przy tych cyklach to chyba nie pora jeszcze. Może coś się przesunęło i będzie szybciej.. zobaczymy 😎
A propo seriali @black_angel to polecajke jakaś proszę z nowych seriali. 😊

reklama

Załączniki

• Screenshot_20230719_093126_Chrome.jpg
    Screenshot_20230719_093126_Chrome.jpg
    355 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Laaaski.. Po pracy ledwo nadrabiam te strony. 🥶
Opanujcie się 🙈
Czytam codziennie, ale siedzę cicho, bo obserwuje się ściśle. Jakby mam teraz śluz płodny, ale przy tych cyklach to chyba nie pora jeszcze. Może coś się przesunęło i będzie szybciej.. zobaczymy 😎
A propo seriali @black_angel to polecajke jakaś proszę z nowych seriali. 😊
Ja to dla odmóżdżenia oglądam teraz Dynastię 😁😆🤣 polecam - gdy ktoś lubi mode na sukces w czasach obecnych 🤣🤣🤣 a taki, ktory obejrzany już i mnie wciągnął to
"Line of duty" i "Chwała" - drastyczny momentami, niesamowicie mnie wciągnął - mój mąż takich ze mną nigdy nie ogląda, twierdzi że są "poje....bane"

Do góry