reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
To ja uwielbiałam „Sabrinę nastoletnią czarownicę” i „Świat wg Bunddych”🤣 oglądałam też Esmeraldę, Paulę czy jakieś tam inne tasiemce mające w tytule damskie imię 😅
W wieku nastoletnim oszalałam na punkcie dr House😍😍😍 brat mieszkał w Gdyni wtedy, pobierał sezony i wysyłał mi płyty pocztą😂 kiedy nie chodziłam tydzień do szkoły bo jak przyszły nowe odcinki to oglądałam jak głupia, potem nie miałam od kogo lekcji wziąć i tak jakoś wyszło 😆

U mnie też dziś chyba 10 dpo i niestety biało. Niby nie mam się co łudzić ale głowa jedno serce drugie :/
Taaak, znam to. Ja to jeszcze miałam tak dziwny cykl. I serio myślałam, że się udało. Cycki bolą okrutnie, miałam bóle podbrzusza od przedwczoraj. Jakoś tak inaczej się czuję.
Ale to jednak chyba powalenie w hormonach, bo na teście bielik.

To ja uwielbiałam „Sabrinę nastoletnią czarownicę” i „Świat wg Bunddych”🤣 oglądałam też Esmeraldę, Paulę czy jakieś tam inne tasiemce mające w tytule damskie imię 😅
W wieku nastoletnim oszalałam na punkcie dr House😍😍😍 brat mieszkał w Gdyni wtedy, pobierał sezony i wysyłał mi płyty pocztą😂 kiedy nie chodziłam tydzień do szkoły bo jak przyszły nowe odcinki to oglądałam jak głupia, potem nie miałam od kogo lekcji wziąć i tak jakoś wyszło 😆
O tak "Świat wg Bundych" zdarza mi się włączyć i dziś 🤣😂

Taaak, znam to. Ja to jeszcze miałam tak dziwny cykl. I serio myślałam, że się udało. Cycki bolą okrutnie, miałam bóle podbrzusza od przedwczoraj. Jakoś tak inaczej się czuję.
Ja w poprzednim cyklu niemalże pewna bylam sukcesu tylko nie wiem po czym. Chyba sutki mnie bolaly a nie jak zawsze całe cycki 😆🤣

Ja też Zbuntowany Anioł oczywiście i miłość do Iwo. Pokemony + głupie kreskówki z Cartoon Network, M jak Miłość, bardzo lubiłam Plotkarę, Seks w Wielkim Mieście, Słoneczny Patrol i o wampirach - Pamiętnik Wampirów, Czysta Krew, Zmierzch ;D

No ja jeszcze łudziłam się, że dzisiaj coś zobaczę, ale niestety. Mimo to zrobię jeszcze jutro. Byłam dzisiaj zrobić progesteron, bo nie maiłam jak 7 dpo, żeby zobaczyć jaki jest i myślałam o bhcg, ale się nie odważyłam.

Ja w poprzednim cyklu niemalże pewna bylam sukcesu tylko nie wiem po czym. Chyba sutki mnie bolaly a nie jak zawsze całe cycki 😆🤣
Mnie ogólnie rzadko cycki bolą mocno. I brzuch przed @ nigdy. Ja zawsze dostaje okres i dopiero zaczynają się jakieś dolegliwości 🙈
Dlatego tak myślałam, że pykło. No cóż 🤷‍♀️.

reklama
Do góry