reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
To ja uwielbiałam „Sabrinę nastoletnią czarownicę” i „Świat wg Bunddych”🤣 oglądałam też Esmeraldę, Paulę czy jakieś tam inne tasiemce mające w tytule damskie imię 😅
W wieku nastoletnim oszalałam na punkcie dr House😍😍😍 brat mieszkał w Gdyni wtedy, pobierał sezony i wysyłał mi płyty pocztą😂 kiedy nie chodziłam tydzień do szkoły bo jak przyszły nowe odcinki to oglądałam jak głupia, potem nie miałam od kogo lekcji wziąć i tak jakoś wyszło 😆

U mnie też dziś chyba 10 dpo i niestety biało. Niby nie mam się co łudzić ale głowa jedno serce drugie :/
Taaak, znam to. Ja to jeszcze miałam tak dziwny cykl. I serio myślałam, że się udało. Cycki bolą okrutnie, miałam bóle podbrzusza od przedwczoraj. Jakoś tak inaczej się czuję.
Ale to jednak chyba powalenie w hormonach, bo na teście bielik.

To ja uwielbiałam „Sabrinę nastoletnią czarownicę” i „Świat wg Bunddych”🤣 oglądałam też Esmeraldę, Paulę czy jakieś tam inne tasiemce mające w tytule damskie imię 😅
W wieku nastoletnim oszalałam na punkcie dr House😍😍😍 brat mieszkał w Gdyni wtedy, pobierał sezony i wysyłał mi płyty pocztą😂 kiedy nie chodziłam tydzień do szkoły bo jak przyszły nowe odcinki to oglądałam jak głupia, potem nie miałam od kogo lekcji wziąć i tak jakoś wyszło 😆
O tak "Świat wg Bundych" zdarza mi się włączyć i dziś 🤣😂

Taaak, znam to. Ja to jeszcze miałam tak dziwny cykl. I serio myślałam, że się udało. Cycki bolą okrutnie, miałam bóle podbrzusza od przedwczoraj. Jakoś tak inaczej się czuję.
Ja w poprzednim cyklu niemalże pewna bylam sukcesu tylko nie wiem po czym. Chyba sutki mnie bolaly a nie jak zawsze całe cycki 😆🤣

Ja też Zbuntowany Anioł oczywiście i miłość do Iwo. Pokemony + głupie kreskówki z Cartoon Network, M jak Miłość, bardzo lubiłam Plotkarę, Seks w Wielkim Mieście, Słoneczny Patrol i o wampirach - Pamiętnik Wampirów, Czysta Krew, Zmierzch ;D

No ja jeszcze łudziłam się, że dzisiaj coś zobaczę, ale niestety. Mimo to zrobię jeszcze jutro. Byłam dzisiaj zrobić progesteron, bo nie maiłam jak 7 dpo, żeby zobaczyć jaki jest i myślałam o bhcg, ale się nie odważyłam.

Ja w poprzednim cyklu niemalże pewna bylam sukcesu tylko nie wiem po czym. Chyba sutki mnie bolaly a nie jak zawsze całe cycki 😆🤣
Mnie ogólnie rzadko cycki bolą mocno. I brzuch przed @ nigdy. Ja zawsze dostaje okres i dopiero zaczynają się jakieś dolegliwości 🙈
Dlatego tak myślałam, że pykło. No cóż 🤷‍♀️.

reklama
Do góry