reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

A u mnie daleko do owulacji a wyskoczył mi bolesny pryszcz podskórny pod nosem.
Miovelia nac zakończona wczoraj ostatnia porcja teraz tylko pro do końca m-ca. Odebrałam paczkę i nasikałam na paseczek i zmierzyłam dziś temperature nawet się wybarwil trochę, byleby do owulki teraz a potem do 7 dni po. Na pewno zbadam proga po tym koktajlu plodności zeby zobaczyć czy coś zdziałał w sprawie proga, bo od 5 do 8 dni po u mnie progesteron ledwo dociąga do 11 tylko.
Ciekawe jak będzie wyglądał u Ciebie ten cykl

reklama
No u mojego też zaczęło się od zakoli, a potem poszła góra. Nie było już z czego układać góry, żeby nie było tego widać. Bardzo go bolało jak słyszał komentarze na temat włosów i źle się czuł w takiej fryzurze, więc teraz już obcina na łyso. I dziennym trafem już nikt nie komentuje "fryzury", bo chyba wreszcie dotarło, że to nie z jego wyboru, a z przymusu.
I nas też to raczej kwestia czasu, bo z miesiąca na miesiąc widzę że się pogłębiają.

To tak:
1. Mam koty, wcześniej miałam szczury i przez 30 lat miałam żółwia (przybłąkał się 🤷🏻‍♀️)

2. Pasty używam takiej, jaka mąż kupi 😅

3. Do fryzjera chodzę jakoś raz lub 2 razy w roku. Obcinam do ramion i sobie tak rosną aż nie uznam, że w sumie bym chciała znów krótkie 😅 albo jak mnie łapie na zmianę. Za ścięcie place chyba coś koło 140?
Ale teraz mam rozkmine co mam zrobić z siwymi włosami. Czy już je farbować,czy jeszcze poczekac. Najchętniej to bym się po prostu nagle obudziła cała siwa mówiąc szczerze 😅

U mnie maz tez ma dość mocne zakola, ale bardzo dba o włosy. Co z tego jak genetycznie ma niestety predyspozycje do łysienia i cienkich włosów. Ale jego marzeniem jest zrobić sobie przeszczep…nawet nie wiem czy w Polsce takie usługi ktoś robi?
Są, ale nie wiem dlaczego co słyszę że ktoś robił, to raczej w Turcji 🤷 może kwesta ceny

No u mojego też zaczęło się od zakoli, a potem poszła góra. Nie było już z czego układać góry, żeby nie było tego widać. Bardzo go bolało jak słyszał komentarze na temat włosów i źle się czuł w takiej fryzurze, więc teraz już obcina na łyso. I dziennym trafem już nikt nie komentuje "fryzury", bo chyba wreszcie dotarło, że to nie z jego wyboru, a z przymusu.
mój mąż też się goli na łyso. Ja go już takiego poznałam i jak ktoś mi pokazuje jego zdjęcia z młodości, z czupryną, to mi się wcale nie podoba 😅 moim zdaniem wygląda dużo lepiej ścięty na łyso, tak męsko, to podkreśla jego szczękę i nie odwraca uwagi od umięśnionych ramion 🤤🤤🤤 eeeee, sorry, nie potrzonowałam wczoraj 😅

U mnie maz tez ma dość mocne zakola, ale bardzo dba o włosy. Co z tego jak genetycznie ma niestety predyspozycje do łysienia i cienkich włosów. Ale jego marzeniem jest zrobić sobie przeszczep…nawet nie wiem czy w Polsce takie usługi ktoś robi?
U nas to samo - geny. Ja kupowałam różne ampułki, wcierki, szampony, ale niestety nic nie pomogło. Też kiedyś czytałam o tych przeszczepach (bodajże w Turcji), ale powiedział, że się boi, że coś pójdzie nie tak i odpuścił temat.

reklama
Do góry