reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Wiecie, że jeszcze 9 stron musimy napisać dzisiaj? :D

W związku z tym, że moje pierdołowate pytania Wam się spodobały to zrobimy serię drugą dla nabicia stron :D
Jedno pytanie z serii poważne, drugie mniej, żeby nie było tak poważnie ;)
1. Czy przekazujecie fundusze na cele charytatywne? Albo 1% podatku - przywiązujecie uwagę gdzie przekazywane są te środki? Na jakie cele Waszym zdaniem powinno się przekazywać kasę?
2. Gdybyście nie miały imienia, które dali Wam rodzice to jakie imię wybrałybyście dla siebie?

Ja też nie kumam lekarzy. 😒 Mówię ostatnio gin w Medi, że chciałabym podstawowe badania zrobić i te podstawowe hormony bo robiłam 10 lat temu ostatnio i chce skontrolować czy wszystko jest dobrze a ona do mnie mówi, że mam po roku iść do kliniki niepłodności 🤦‍♀️ Zapytałam się jej o co jej chodzi i czy ja jestem bezpłodna jeśli chce zrobić kontrolne badania? No a ta swoje. Stwierdziłam, że nie będę się z nią użerać i dałam sobie spokój. Chyba przemyślała bo na odchodne dała mi wydruk gdzie miałam skierowanie na morfo, toxo, tsh, mocz, p. różyczki i jeszcze coś, także zrobiła łachę za nie swój hajs a co mnie wkurzyła to moje...😄

reklama
Do góry