reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
Nie, że 2 -3 dni. Ale ja dobrze przechodzę takie rzeczy. Po drożności nic nie plamilam, po histero też chwilęA długo plamiłaś po biopsji?
Tralalala25
wszystkie staraczki miałyby wykupione najwyższe luxmedowe pakietyproszę bardzo jeszcze by się przydała opcja zrobienia usg przez czat i byłoby pięknie
Brownie1992
Moderator
Wezmą Cię za puszczalską?dobra jadą do mnie testy na chlamydie, rzeżączke, HIV i syfilizm kuzwa, mam nadzieje ze ankiety którą do tego wypełniłam nie będą nigdzie trzymać w historii pod moim nazwiskiem
nikaplis
oby tylko w pytaniach było czy ktoś mnie bije, czy lubię wstrzykiwać narkotyki przed seksem i kilka innych pytań które od razu wyparłam z pamięci ale mąż się zdziwi jak paczka przyjdzieWezmą Cię za puszczalską?
Kosinka94
Moderator
Mocne pytaniaoby tylko w pytaniach było czy ktoś mnie bije, czy lubię wstrzykiwać narkotyki przed seksem i kilka innych pytań które od razu wyparłam z pamięci ale mąż się zdziwi jak paczka przyjdzie
wrobelmm
Super. U mnie po histero też było szybko ok, wiec jest nadzieja, że i teraz tak będzieNie, że 2 -3 dni. Ale ja dobrze przechodzę takie rzeczy. Po drożności nic nie plamilam, po histero też chwilę
reklama
Avy
Ale miałam dzisiaj intensywny dzień! Ale już jestem, właśnie nadrobiłam zaległości
Z dobrych wieści: przyszła @! Sama bez brania dupka!