wrobelmm
Fanka BB :)
WOW, to połowe mniej niż ja!Ja płaciłam jakoś 650zl? Wiem, że nie do mnie pytanie było ale mam to w d
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WOW, to połowe mniej niż ja!Ja płaciłam jakoś 650zl? Wiem, że nie do mnie pytanie było ale mam to w d
a Ty co nasciemnialas? Też Luxmed?Kobieto Złota! Nie wpadłabym na to, żeby tak zrobić, dzięki! też dostałam skierowania od ręki
No bo ja miałam przy histeroskopii biopsję i te cd138 mi wyszły i potem po leczeniu już miałam tylko ten jeden parametr badanyWOW, to połowe mniej niż ja!
Ale to nawet - u mnie cena podstawowa wynosiła 900zł (chociaż znalazłam cennik sprzed 6 M-cy, gdzie cena była 250-350zl)A bo ja miałam tylko cd138
Najchętniej chrupiąc, obgryzając na początek wierzchnia warstwę i zostawiajac na koniec środekPisałyście o coca coli i mi się przypomniało, że ja od rana kubek wody wypiłam. Eh z tą moją sklerozą.
A jak zjadacie marchewkę?
Chrupiąc jak królik?
Gotowana, duszona?
Surówka?
A no to nie wiem. Nie pamiętam też dokładnie ile, ale tak właśnie mi się jakieś 600 coś kojarzy. Robiłam u Dziada w FertimedicaAle to nawet - u mnie cena podstawowa wynosiła 900zł (chociaż znalazłam cennik sprzed 6 M-cy, gdzie cena była 250-350zl)
proszę bardzo jeszcze by się przydała opcja zrobienia usg przez czat i byłoby pięknieKobieto Złota! Nie wpadłabym na to, żeby tak zrobić, dzięki! też dostałam skierowania od ręki
ja to prawde powiedzialam: ze w lutym mialam cytologie i wyszla nieprawidlowa, dostalam antybiotyk i probiotyk, ale prawdopodobnoe to sie nie wyleczylo do konca, bo od tego czasu co 2-3 tyg czuje swedzenie, w czerwcu kontrolna cytologia i znowu nie byla prawidlowa, teraz infectvagin biore, ale srednio pomaga, bo to swedzenie czuje i tak. Umowilam sie na wtorek na wymazya Ty co nasciemnialas? Też Luxmed?
tak, luxmeda Ty co nasciemnialas? Też Luxmed?
A długo plamiłaś po biopsji?A no to nie wiem. Nie pamiętam też dokładnie ile, ale tak właśnie mi się jakieś 600 coś kojarzy. Robiłam u Dziada w Fertimedica