reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Hej dziewczyny, u mnie
- placki ziemniaczane ze śmietaną ewentualnie z gulaszem
- rosół tylko z makaronem
- gołąbki z sosem lub podsmażane z ketchupem (bez zawijania też lubię ale zwykle bardziej 😉)
- leczo bez cukinii i z chlebem
- mizeria plastry a buraczki tartę na "ciapke" i podsmażane z łyżka śmietany i łyżeczka octu 😁

Ja chyba muszę jednak cisnąć by zrobić te drożność państwowo bo właśnie rozmawiałam z klinika i musiałabym odwiezyc cytologię I zrobić wymaz i jak dodam to wszystko to koszt ok 800£ 😱

reklama
Dziewczynki mające do czynienia z Bocianem- umówiłam się na wizytę i pani przez telefon powiedziała, ze dostanę link żeby uzupełnić ankietę i historię leczenia bla bla, linku wciąż nie dostałam.
Czy u Was ten link przyszedł od razu, czy też po czasie? Do wizyty zostało 2 tygodnie więc mam czas ale zastanawiam się po prostu czy nie pomyliła adresu e-mail bo ze względu na skomplikowane nazwisko często mi się to zdarza🥴
A sprawdzałaś spam? Mi pierwsza wiadomość z Bociana trafiła tam.

Do góry