reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja mam kamień. Mega rzadko go używam. Wkurza mnie to, że musi się około godzinę rozgrzewać, żeby robić pizze. Jak mam czekać godzinę, żeby upiec jedną pizze to mnie strzela 😆 A smakowo nie ma jakiejś kosmicznej różnicy jak dla mnie.
Ja wykorzystuje czas potrzebny na wyrośnięcie ciasta, ale czesto skracam czas nagrzewania do 30 minut ;)

A ja wczoraj już nie mogłam kolacji, dzis nie jadłam śniadania a na obiad dostałam jakąś zdechła zupę. Kolacji też nie dostanę i jutro śniadania też nie bo zabieg. Pewnie po narkozie będę rzygać więc na obiad też się nie załapie 🤣
I zabrali mi przekąski żebym nie podjadała 🤣
Mam wrażenie, że wszystkie szpitalne zupy wyglądają tak samo 😂

A przekąski oddadzą przy wyjściu? ;)

A ja wczoraj już nie mogłam kolacji, dzis nie jadłam śniadania a na obiad dostałam jakąś zdechła zupę. Kolacji też nie dostanę i jutro śniadania też nie bo zabieg. Pewnie po narkozie będę rzygać więc na obiad też się nie załapie 🤣
I zabrali mi przekąski żebym nie podjadała 🤣
Miałam ten sam schemat😓 ale po kątach dopychalam się bułka z jogurtem i bananem 😃 a jak dobę po zabiegu dostałam na śniadanie ohydną zupę mleczną to wsuwałam jak opętana😁

Jak tak już o jedzeniu to po porodzie z pierwszym dzieckiem śniadanko 😂

Załączniki

• a4cf6b17-fce7-4d0d-9525-00390c0a745a.jpeg
    a4cf6b17-fce7-4d0d-9525-00390c0a745a.jpeg
    19,9 KB · Wyświetleń: 127
Przyjechałam do mamy bo tu spędzają wakacje dzieci mojego rodzeństwa - chłopcy 7 i 4 lata oraz dziewczynki 6,6,4 lata. Nie wiem dlaczego całe moje rodzeństwo twierdzi, że przebywanie z ich dziećmi „pomoże” mi mieć swoje 😆😆😆😆 (kiedyś wspominałam Wam, że wyniki badań trzymam w tajemnicy przed nimi wiec nie wiedzą o istotnych przyczynach). W każdym razie przybywanie z tymi małymi diabłami 👹👹👹 przynosi raczej efekt odwrotny🤣 dostaję pierdolca z nimi, nic się nie słuchają 😆

reklama
Do góry