Brownie1992
Moderator
Dziękia co miałaś dobrego? Opowiedz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękia co miałaś dobrego? Opowiedz
Ty tam pojechałaś na wczasy?Proszę zaczyna się od obiadu w 1 dzien i po kolei lecą posiłki
Zobacz załącznik 1546182
All inclusive soft alko nie było.Ty tam pojechałaś na wczasy?
Jeszcze ja to się nie dziwię przy laparo, ale leży ze mną babka i ma mieć plastykę pochwy. Też nic nie je chyba ją głodzą dla towarzystwaAll inclusive soft alko nie było.
Ten oddział jest w tym samym budynku co porodowka w SU, więc przetestowane - wypada niezle
W którym kraju takie ładne jedzenie szpitalne? Kurde, ja dostawałam takie żarcie, że chłop mi dostarczał zaopatrzenie żywienioweProszę zaczyna się od obiadu w 1 dzien i po kolei lecą posiłki
Zobacz załącznik 1546182
Kombo? Pro i Nac jednocześnie? Musi się udaćZaczynam atak ostatniego cyklu.
Zapraszam do KrakowaW którym kraju takie ładne jedzenie szpitalne? Kurde, ja dostawałam takie żarcie, że chłop mi dostarczał zaopatrzenie żywieniowe
w Poznaniu na Polnej też dobrze karmią jakby coW którym kraju takie ładne jedzenie szpitalne? Kurde, ja dostawałam takie żarcie, że chłop mi dostarczał zaopatrzenie żywieniowe