AScarlett
Moderator
@Brownie1992 kiedy ty idziesz do szpitala?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Auchan tez widziałamSyrop z bzu jest dostępny w Ikea! Mniam
Zawsze można kupić bezalkoholowe prosecco i raczyć się pysznym drinkiem nawet w ciążyJeju Hugo kojarzy mi się ze studenckimi wypadami. Uwielbiałam ten bzowy smak. Ostatnio widziałam ze w Aldi sprzedają, ale oczywiście nie wzięłam bo przecież w ciąży będę. Ale narobilas mi smaka
Ze tez nie pomyślałam, żeby w meblowym zaatakować spożywkęSyrop z bzu jest dostępny w Ikea! Mniam
W biedronce jest świetny aperol 0%, naprawdę smakuje blisko aperolu i w tygodniu pije mega często w ramach oszukania organizmuW Auchan tez widziałam
Zawsze można kupić bezalkoholowe prosecco i raczyć się pysznym drinkiem nawet w ciąży
a kiedy dokładnie się kładziesz do szpitala?Ja w sobotę odsypiałam po imprezie, a wczoraj byliśmy u rodziców. Przynajmniej trochę nerwy zabiłam
No właśnie widziałam że już nawet w biedrze można kupić. Super opcja, to mnie pociesza że w razie ciąży nie ominie mnie ten wakacyjny smakW biedronce jest świetny aperol 0%, naprawdę smakuje blisko aperolu i w tygodniu pije mega często w ramach oszukania organizmu
Zupełnie bez sensu! Stop it!Mi weekend minął na spalaniu kcal i załamywaniu się nad swoją wagą, wyglądem i kondycją
przytulam <3Mi weekend minął na spalaniu kcal i załamywaniu się nad swoją wagą, wyglądem i kondycją
z sensem z sensem, niestety doprowadziłam się do nadwagi, a nie jest to zdrowe, szczególnie przy staraniachZupełnie bez sensu! Stop it!