Brownie1992
Moderator
Serio nic nie zauważył? Jestem rozczarowanamój nic nie widzi. Ostatnio byłam pierwszy raz na rzęsach i oczywiście nie zauważył
Ale przynajmniej poznał, że paznokcie się nie zmieniły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio nic nie zauważył? Jestem rozczarowanamój nic nie widzi. Ostatnio byłam pierwszy raz na rzęsach i oczywiście nie zauważył
ja muszę stać idealnie. Ba, na parkingu, na którym parkuje pod pracą są mega wąskie miejsca, więc jeszcze patrzę, czy kierowca samochodu obok bez problemu wsiądzie.Ja byłam na tych wymazach. Była bardzo miła Pani także jestem zadowolona. Potem pojechałam na zakupy i sie wkurwiłam
Przyjechała jakaś baba na parking, krążyła po nim robiła kółka jakby nie wiedziała co ze sobą zrobić. I na końcu zajęła idealnie dwa miejsca parkingowe. Jakos irytują mnie takie zachowania zwłaszcza w weekend gdzie jest pełno ludzi na zakupach. Naprawdę tam było dość miejsca żeby poprawić i zaparkować normalnie i te miejsca też były naprawdę duże.
A Wy jakie macie zdanie na ten temat?
Mój paznokci nie zauważyłmój nic nie widzi. Ostatnio byłam pierwszy raz na rzęsach i oczywiście nie zauważył
nie dopiero jak nie mógł zgadnąć co się zmieniło i kazałam mu spojrzeć sobie głęboko w oczy, to się domyślił, że musi chodzić o rzęsySerio nic nie zauważył? Jestem rozczarowana
Drastyczna zmiana czy z frencha na french? Mój paznokcie to tylko zauważa jak, zrobię nowe, przypiłuję na szpic i mocniej po pleckach drapią to wtedy patrzy co to się zadziałoMój paznokci nie zauważył
Z frencha na bordoDrastyczna zmiana czy z frencha na french? Mój paznokcie to tylko zauważa jak, zrobię nowe, przypiłuję na szpic i mocniej po pleckach drapią to wtedy patrzy co to się zadziało
Dobrze, że się żadnego jęczmienia na oku nie doszukał jak u Motylkowej wągranie dopiero jak nie mógł zgadnąć co się zmieniło i kazałam mu spojrzeć sobie głęboko w oczy, to się domyślił, że musi chodzić o rzęsy
Nie no... To aż przecież bije po oczach może za mało czasu mu dałaś?Z frencha na bordo
Dzień później zapytałam wprost: jak Ci się podobają moje paznokcie? Odpowiedział: spoko.Nie no... To aż przecież bije po oczach może za mało czasu mi dałaś?