reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Ja byłam na tych wymazach. Była bardzo miła Pani także jestem zadowolona. Potem pojechałam na zakupy i sie wkurwiłam 😅
Przyjechała jakaś baba na parking, krążyła po nim robiła kółka jakby nie wiedziała co ze sobą zrobić. I na końcu zajęła idealnie dwa miejsca parkingowe. Jakos irytują mnie takie zachowania zwłaszcza w weekend gdzie jest pełno ludzi na zakupach. Naprawdę tam było dość miejsca żeby poprawić i zaparkować normalnie i te miejsca też były naprawdę duże.
A Wy jakie macie zdanie na ten temat?
ja muszę stać idealnie. Ba, na parkingu, na którym parkuje pod pracą są mega wąskie miejsca, więc jeszcze patrzę, czy kierowca samochodu obok bez problemu wsiądzie.
W efekcie ja poprawiam milion razy aż będzie perfekt, a mistrzynią parkowania nie jestem, czasami wysiadam z samochodu, obchodze go wokol, znów wsiadam i poprawiam. No generalnie poprawiam tyle razy, że czasami aż wstyd z tego samochodu wysiąść 😅

I najbardziej mnie trzon strzela, jak ja się namecze, wysiądę, a tam kilka miejsc dalej samochód w zasadzie porzucony na środku, albo jakoś wystający. I ja o każdy centymetr się pierniczę, a ktoś tak po prostu "zaparkował", wysiadł, zobaczył jak stoi i uznał, że jest ok 🤯

reklama
Do góry