reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Dzień dobry! Ja już wystrojona i z tartą w samochodzie 😅 siedzę w poczekalni. I już trochę mnie wkurzyli, musiałam iść interweniować. Miałam wejść między pacjentkami a tu co chwilę ktoś przychodzi i właśnie do tego samego gabinetu. Zrobiła się luka a lekarka zawołała oczywiście kogoś z kolejki. No sorki, mogli mnie umówić jakoś inaczej a nie kazać się wstrzelić w lukę bo nie zamierzam tu spędzić całego dnia🙄
Bez sensu takie koczowanie i czuć wzrok innych pacjentów na sobie , beznadziejnie postąpili, rób tam jakiś dym, powiedz , że nie będziesz traciła przez nich całego dnia bo masz ciekawsze zajęcia niż wpychanie się do kolejki między innych ludzi....

Laski mi aż głupio, bo byłam pewna ze wysikam dzisiaj dwie kreski. Miałam wczoraj (9dpo) takie dwugodzinne lekkie plamienie z jedna kropka krwi, a ja nigdy plamien przed okresem nie mam. Przez to nie mogłam spać i o 5 rano wstałam - wynik oczywiście negatywny ale dodatkowo przez to odczyt tempki zaburzony ehh. Jeszcze jesteśmy u teściów na weekend i wykorzystałam jedyny test który wzięłam ze sobą. Wiec czekam już na okres, który powinien przyjść jutro.

Zaraz zbieram się na rower, żeby odciążyć troszkę głowę. Miłej soboty!
Kurde, najgorzej to się nastawic i przeżyć zderzenie z rzeczywistością 😔

reklama
Do góry