reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Dzień dobry! Ja już wystrojona i z tartą w samochodzie 😅 siedzę w poczekalni. I już trochę mnie wkurzyli, musiałam iść interweniować. Miałam wejść między pacjentkami a tu co chwilę ktoś przychodzi i właśnie do tego samego gabinetu. Zrobiła się luka a lekarka zawołała oczywiście kogoś z kolejki. No sorki, mogli mnie umówić jakoś inaczej a nie kazać się wstrzelić w lukę bo nie zamierzam tu spędzić całego dnia🙄
Słusznie, rób awanti. Tym bardziej, że jesteś tu przez ich błąd, więc powinni nad Tobą tam skakac

reklama
Siedzę właśnie w szpitalnym labie. Krew pobrana, czekam teraz godzinę, a później kolejną godzinę 😉
Wyszło jeszcze mniej, bo na trzy insuliny był jakiś pakiet i wyszło łącznie za wszystko 345zl.
Tylko babka mówi, że na wynik androstendionu będę czekać około tygodnia. Ale w cenniku mają 1 dzień roboczy. I teraz się zastanawiam czy dorobić w poniedziałek ten jeden wynik w innym labie, żeby był na środę na wizytę?
Ja też czekalam tydzien z kawałkiem na androstandion tu a było od 2-5 dni zaznaczone od początku więc wiedziałam o tym.
Jeśli masz pewność , że w innym labie dostaniesz ten wynik szybciej, zdąży przyjść, żeby był na wizycie to ja bym tak zrobiła. A jeśli nie masz pewności czy ci to ogarną na czas, to zawsze możesz na wizycie powiedzieć jaka sprawa i dosłać meilem lekarzowi, a on by odpisał komentarz swój.

pięknie! Jaki macie plan? W jakich dc wizyta? Planujecie robić świeży transfer jak się uda?
Planujemy swiezy transfer. Na poczatku sierpnia koncze 35 lat i zaczynam 36, przez co możliwe jest zaplodnienie wiecej niz 6 komorek. Takze dobrze sie sklada :) W 7dc USG, 12dc punkcja, 17dc transfer - taki dzis plan ustalilismy z lekarzem, ale moze to ulec modyfikacji, jesli cos pojdzie nie tak jak zakladamy.

reklama
Do góry