Bolilol
Fanka BB :)
@Brownie1992 przyznalas się mężowi, że stluklas kufel?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brałam całą ciążę, a i tak uważam że wypicie 2l wody dziennie jest najgorszym zaleceniem.brałam po porodzie chwilę to płakałam na początku... Ale zrobię wszystko dla malucha
ja chętnie pójdę, a jak się nie uda to idę z @sunshine83 na majJak mam nadzieję że uda się na kwiecień i te które chcą zabieram ze sobą
Głupio było tak jej nie przyjąć i tak długo siedziała w czyśćcu zanim dołączyła do grona Nie dodaję tam za dużo info o sobie jedynie muszę uważać na jakie grupy dołączamPo co Ci teściowa w znajomych? Ograniczyłas jej chociaż widoczność Twojego profilu?
ja nie wiem kochana, drugi raz w życiu mam do czynienia z ALABem i raz mi dodali 30 lat na wyniku, a teraz drugi raz i zniszczyli próbkęKojarzycie może czy w ALABie jest opcja dokupienia badań do pobranej wcześniej próbki krwi? Nie umiem znaleźć u nich na stronie, a w ŚLA mogę sobie dokupić już po pobraniu właśnie.
o to taka ciekawostka - u mnie w pracy jest polityka korzystania z mediów społecznościowych czy jakoś tak, w każdym razie - musiałam usunąć z profilu miejsce pracy i mam odgórny zakaz komentowania jakichkolwiek branżowych tematów… na polityczne też się lepiej nie wypowiadać ponadto, jak mieliśmy szkolenie z etyki czy coś w ten deseń to instruowali nas, że ZAWSZE jak ktoś zapyta „co tam w robocie?” mamy odpowiadać „proszę o kontakt z rzecznikiem prasowym”Głupio było tak jej nie przyjąć i tak długo siedziała w czyśćcu zanim dołączyła do grona Nie dodaję tam za dużo info o sobie jedynie muszę uważać na jakie grupy dołączam
Miałam to samo z woreczkiem, ale od lutego do czerwca szybko zleciało i już możemy na czysto działać. Teraz cieszę się, że odczekałam, bo już w ewentualnej ciąży nic mi nie będzie głowy zaprzątaćW sumie nie wiem. Mąż miał 2 lata temu kontuzję kolana to po 2 miesiącach już normalnie funkcjonował, tylko jego kontuzja była inna. Jeszcze trzeba doliczyć czas na wszystkie badania i terminy na operację myślę że z pół roku mogłoby maksymalnie zejść
Miałam to samo z woreczkiem, ale od lutego do czerwca szybko zleciało i już możemy na czysto działać. Teraz cieszę się, że odczekałam, bo już w ewentualnej ciąży nic mi nie będzie głowy zaprzątać
Teraz będzie smutno. Ejj a czy mogę tak na partyzanta niewpisana zrobić test po 7 dniach zamiast jak planowałam po terminie okresu? Powiem Wam jaka jest sytuacja. Zmarł mój tata W piątek jest pogrzeb i nagle dziś poczułam przeświadczenie, że to jest jakieś zrządzenie losu i na pewno udało mi się zajść w ciążę, bo on zwolnił miejsce I tak cały czas dumam, czy chcę iść na pogrzeb z taką wiedzą (nieważne w sumie czy ze świadomością pozytywa czy negatywa), a tym bardziej z jakimś prześwitem, którego i tak nie będę pewna interpretacji. No ale może rano wstanę i zanim pomyśle, to nasikam
O matko. Strasznie mi przykro, przyjmij moje kondolencje...Miałam to samo z woreczkiem, ale od lutego do czerwca szybko zleciało i już możemy na czysto działać. Teraz cieszę się, że odczekałam, bo już w ewentualnej ciąży nic mi nie będzie głowy zaprzątać
Teraz będzie smutno. Ejj a czy mogę tak na partyzanta niewpisana zrobić test po 7 dniach zamiast jak planowałam po terminie okresu? Powiem Wam jaka jest sytuacja. Zmarł mój tata W piątek jest pogrzeb i nagle dziś poczułam przeświadczenie, że to jest jakieś zrządzenie losu i na pewno udało mi się zajść w ciążę, bo on zwolnił miejsce I tak cały czas dumam, czy chcę iść na pogrzeb z taką wiedzą (nieważne w sumie czy ze świadomością pozytywa czy negatywa), a tym bardziej z jakimś prześwitem, którego i tak nie będę pewna interpretacji. No ale może rano wstanę i zanim pomyśle, to nasikam