królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Tak, dobra strona na zakupy na rozpoczęcie cyklu.Od razu zamawiam 2 opakowania pasków owulacyjnych, 2 płytkowe i 10 strumieniowych więc całkiem tanio wychodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, dobra strona na zakupy na rozpoczęcie cyklu.Od razu zamawiam 2 opakowania pasków owulacyjnych, 2 płytkowe i 10 strumieniowych więc całkiem tanio wychodzi
Też zawsze to przeliczam Z aptek internetowych opłaca się najbardziej przy większych zamówieniach, gdzie spada opłata za transport. Przy małych zazwyczaj wygrywa Allegro ze smartemStrumieniowy fajna cena ale przesyłka +15 zł i wychodzi 6 zł za sztukę przy zamówieniu5 szt . Więc średni biznes.
Liczę że to wystarczy i jeszcze zostanieTak, dobra strona na zakupy na rozpoczęcie cyklu.
Ciekawe w sumie w ile czasu te 70 sztuk pójdzie ja to chyba rekordowo 8 w cyklu wysikałam...
ja to samo lubię i moja głowa tak jest zdrowsza, bo nadzieja nie urasta, tylko maleje z każdym osikanym, białym patykiemA ja właśnie lubię sikac na testy. Dlatego kupuje w dużej ilości te tanie
ja je uwielbiam one mi się sprawdziły przy pierwszej i drugiej ciąży na płytkowych ledwo co było widać a na tych dwie mocne grupę kreskiSuperczułe Pinki strumieniowe polecam zamawiać tu: Link do: Test ciążowy pink super czuły strumieniowy - cena - Apteka Internetowa Cefarm24 3,17zl/szt.
Nie znam się na tym zupełnie, nigdy nie używałam, mam nadzieję, że nie będę musiała aczkolwiek rozważam jeśli teraz się nie udało, ale... Wydaje mi się że lepsze są te co się słabo wybarwiają, bo widać wyraźnie kiedy jest pik? W tych lepiej wybarwionych mogą być wątpliwości czy to już, czy jeszcze nie. Jeśli się mylę wyprowadźcie mnie proszę z błędu.Robiłam jakiś czas temu porównanie Horien ws Domowe Laboratorium. Tu masz foto
Ale to testowa raczej ,nie nakręcam się czekam do poniedziałku