Wiola.G1234
Fanka BB :)
nie głupieno ja pewnie też zacznę 31 lipca... ale jak wysikam pozytyw to się przyznam dopiero 1 sierpnia, żeby móc się udzielać na wątku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie głupieno ja pewnie też zacznę 31 lipca... ale jak wysikam pozytyw to się przyznam dopiero 1 sierpnia, żeby móc się udzielać na wątku
to teraz pora na ananasa!LadyCaro, ja widzę na górnym teście jakiegoś ujocienia, ale to tylko jak baaarrdzo się przypatruje.
Ja wracam po moni, pecherzyk pękł, owulacja była z tego dziwnego jajnika. Wohoo! Niech się teraz zagnieżdża!
Teraz to sie musi udać!
ja właśnie już wymierzylam, że mi się do tej szuflady zmieści 20 słoiczków. Najlepsze jest to, że nie używam przypraw prawie, ale mamy 8ch od zajebania.przyprawy są najgorsze... Jak postanowiłam sobie zrobić słoiczki, to też miałam zawaloną całą podłogę w kuchni. Było to jakieś 1,5 roku temu, a teraz mam burdel w słoiczkach i muszę się wreszcie za niego zabrać.
ziemniaki.Co mam zjeść na obiad: ziemniaki czy makaron
jakby się dobrze wpatrzeć to jakby na pierwszym coś przebijapoświęciłam moje 3,20 PLN i dla Was przeprowadziłam eksperyment testowo - staralniczy.
Jeden z testów moczyłam aż barwnik był w 1/4 pola, a drugi do momentu, aż barwnik był w 4/5 pola.
Czy widzicie tu jakąś kreskę i czy widzicie różnicę między testami?
Zobacz załącznik 1550100
Jak nie mam czasu na pakiernie to czasem wjezdza kulakowskaKondycyjnie i wyglądowo czułam się petardą od 16 do 33 tki potem kg wchodziły jakby z powietrza rozlazła czuję się już od jakiś 4, 5 lat. Ale to ewidentnie wina mojego braku samozaparcia i regularności działań, ktore podejmuje. Az boję się sierpnia, mąż zaczyna urlop, będzie trening 6 x w tyg
U mnie nie wiek wplywa na samopoczucie a wyćwiczone lenistwo.
Co myslicie o tego rodzaju ćwiczeniach? Duzo filmików na tik toku mi się wyswietla.
biegając na interwale godzine pod gorke, mam 500/600 kcal…. A rolki to lekkie ruchy, aż tyle kcal?Jakby co to 1h wspinaczki spala do 900 kcl, a 1h rolek do 700 kalorii ;D Polecam. W dodatku wszystko podczas zabawy