reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Ewidentnie mam jakiś problem. Wywaliłam zawartość trzech szuflad w kuchni, rozpierdziel razy sto, tnę matę do szuflady na resztkach wolnej podłogi, na to wchodzi mąż, patrzy na mnie przerażony, zdołałam wydobyć z siebie tylko "trust the process", odwrócił się na pięcie i poszedł 😅

Ale dzięki temu mam szufladę na przyprawy. Teraz tylko muszę wywalić na podłogę zawartość dwóch kolejnych szuflad 😂
a jak wywalę zawartość dwóch szafek z salonu to będę mieć tylko jedna szufladę z badziewiem i specjalna szafkę na rzeczy do pakowania prezentów, a druga z przyborami do szydełkowania i szycia 🤔

reklama
poświęciłam moje 3,20 PLN i dla Was przeprowadziłam eksperyment testowo - staralniczy.
Jeden z testów moczyłam aż barwnik był w 1/4 pola, a drugi do momentu, aż barwnik był w 4/5 pola.
Czy widzicie tu jakąś kreskę i czy widzicie różnicę między testami?
Zobacz załącznik 1550100
Na tym górnym coś tam się przebija, a na dolnym biało.

Ewidentnie mam jakiś problem. Wywaliłam zawartość trzech szuflad w kuchni, rozpierdziel razy sto, tnę matę do szuflady na resztkach wolnej podłogi, na to wchodzi mąż, patrzy na mnie przerażony, zdołałam wydobyć z siebie tylko "trust the process", odwrócił się na pięcie i poszedł 😅

Ale dzięki temu mam szufladę na przyprawy. Teraz tylko muszę wywalić na podłogę zawartość dwóch kolejnych szuflad 😂
przyprawy są najgorsze... Jak postanowiłam sobie zrobić słoiczki, to też miałam zawaloną całą podłogę w kuchni. Było to jakieś 1,5 roku temu, a teraz mam burdel w słoiczkach i muszę się wreszcie za niego zabrać. 😆

a jak wywalę zawartość dwóch szafek z salonu to będę mieć tylko jedna szufladę z badziewiem i specjalna szafkę na rzeczy do pakowania prezentów, a druga z przyborami do szydełkowania i szycia 🤔

Fire This Is Fine GIF by MOODMAN

poświęciłam moje 3,20 PLN i dla Was przeprowadziłam eksperyment testowo - staralniczy.
Jeden z testów moczyłam aż barwnik był w 1/4 pola, a drugi do momentu, aż barwnik był w 4/5 pola.
Zobacz załącznik 1550100
na upartego to bym powiedziała, że ten wyżej jest jakby bardziej różowy papierek (to białe znaczy) i bym obstawiała, ze ten był moczony dłużej ale ogólnie oba wyglądają na ładnie negatywne dla mnie🥲

Zobacz załącznik 1550100
na zadnym nie widze kreski

reklama
Do góry