reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Ewidentnie mam jakiś problem. Wywaliłam zawartość trzech szuflad w kuchni, rozpierdziel razy sto, tnę matę do szuflady na resztkach wolnej podłogi, na to wchodzi mąż, patrzy na mnie przerażony, zdołałam wydobyć z siebie tylko "trust the process", odwrócił się na pięcie i poszedł 😅

Ale dzięki temu mam szufladę na przyprawy. Teraz tylko muszę wywalić na podłogę zawartość dwóch kolejnych szuflad 😂
a jak wywalę zawartość dwóch szafek z salonu to będę mieć tylko jedna szufladę z badziewiem i specjalna szafkę na rzeczy do pakowania prezentów, a druga z przyborami do szydełkowania i szycia 🤔

reklama
poświęciłam moje 3,20 PLN i dla Was przeprowadziłam eksperyment testowo - staralniczy.
Jeden z testów moczyłam aż barwnik był w 1/4 pola, a drugi do momentu, aż barwnik był w 4/5 pola.
Czy widzicie tu jakąś kreskę i czy widzicie różnicę między testami?
Zobacz załącznik 1550100
Na tym górnym coś tam się przebija, a na dolnym biało.

Ewidentnie mam jakiś problem. Wywaliłam zawartość trzech szuflad w kuchni, rozpierdziel razy sto, tnę matę do szuflady na resztkach wolnej podłogi, na to wchodzi mąż, patrzy na mnie przerażony, zdołałam wydobyć z siebie tylko "trust the process", odwrócił się na pięcie i poszedł 😅

Ale dzięki temu mam szufladę na przyprawy. Teraz tylko muszę wywalić na podłogę zawartość dwóch kolejnych szuflad 😂
przyprawy są najgorsze... Jak postanowiłam sobie zrobić słoiczki, to też miałam zawaloną całą podłogę w kuchni. Było to jakieś 1,5 roku temu, a teraz mam burdel w słoiczkach i muszę się wreszcie za niego zabrać. 😆

a jak wywalę zawartość dwóch szafek z salonu to będę mieć tylko jedna szufladę z badziewiem i specjalna szafkę na rzeczy do pakowania prezentów, a druga z przyborami do szydełkowania i szycia 🤔

Fire This Is Fine GIF by MOODMAN

poświęciłam moje 3,20 PLN i dla Was przeprowadziłam eksperyment testowo - staralniczy.
Jeden z testów moczyłam aż barwnik był w 1/4 pola, a drugi do momentu, aż barwnik był w 4/5 pola.
Zobacz załącznik 1550100
na upartego to bym powiedziała, że ten wyżej jest jakby bardziej różowy papierek (to białe znaczy) i bym obstawiała, ze ten był moczony dłużej ale ogólnie oba wyglądają na ładnie negatywne dla mnie🥲

Zobacz załącznik 1550100
na zadnym nie widze kreski

reklama
Do góry