reklama
KaMaLi
Fanka BB :)
Na allegro zamówiłam, ale widzę że juz ten sprzedawca nie ma tej ofertyKurczę jak dla mnie to jeszcze chwila do pika.
P.S. - co to za superaśny zeszycik do wklejania testów ? Dawaj linka!
Ale wpisz na allegro: MOMMED testy owulacyjne i ciążowe 60 + 20
Ja tak wyszukiwałam
Tralalala25
niee, nic. Nic mnie nie boli, nie mam wzdęć (po tym wiedziałam, że jestem w ciąży w zeszłym miesiącu, bo nagle po każdym jedzeniu mi jeździło w brzuchu xd), kupa, że tak to ujmę, normalna. A teraz przez weekend totalnie pozwoliłam sobie na słodycze, maczka, pizze mrożoną itd i teraz mam brzuch jak balon xdnie masz jakiś problemów z jelitami?
Brownie1992
Moderator
@KaMaLi Ja też polecam Premom. Dobrze się tutaj sprawdza na forumDalej trochę mu brakuje na moje oko, ale ja mam małe doświadczenie z testami owu. Ja bym polecała aplikacje premom do tej analizy. Wyznaczy "wartość". Ja opierałam się na tej aplikacji i okazało się, że słusznie. Jedyne co to warto zwrócić uwagę na takie samo oświetlenie, ale ja zawsze robiłam 2 zdjęcia z lampą i bez i nie było dużych zmiennych między zdjęciami, wręcz zerowe. Warto zadbać o robienie zdjęcia w tym samym miejscu o tym samym oświetleniu.
Jakbyś miała jakieś pytania do aplikacji to daj znać.
Kejcik
potwierdzam, ja teraz robiłam u teściów owulaka w piątek, a u nich w łazience zupełnie inne światło i premom mi oznaczyło jako pik, a na żywo był ewidentnie mniej wybarwiony niż ten dzień wcześniejDalej trochę mu brakuje na moje oko, ale ja mam małe doświadczenie z testami owu. Ja bym polecała aplikacje premom do tej analizy. Wyznaczy "wartość". Ja opierałam się na tej aplikacji i okazało się, że słusznie. Jedyne co to warto zwrócić uwagę na takie samo oświetlenie, ale ja zawsze robiłam 2 zdjęcia z lampą i bez i nie było dużych zmiennych między zdjęciami, wręcz zerowe. Warto zadbać o robienie zdjęcia w tym samym miejscu o tym samym oświetleniu.
Jakbyś miała jakieś pytania do aplikacji to daj znać.
Brownie1992
Moderator
No wiesz, my tu przysiady naparzamy, a Ty się jedziesz masowaćZgadnijcie kto właśnie jedzie spontanicznie na tajski masaż
Kejcik
przecie swoje 50 odbębniłam to należy się nagrodaNo wiesz, my tu przysiady naparzamy, a Ty się jedziesz masować
Brownie1992
Moderator
Oj no, ale wiesz żal mi dupe ścisnął po też bym pojechała się masowaćprzecie swoje 50 odbębniłam to należy się nagroda
Ktoś musi być forumowym trollem i wkurzać wszystkich
reklama
Avy
Mnie tam nie wkurzaszOj no, ale wiesz żal mi dupe ścisnął po też bym pojechała się masować
Ktoś musi być forumowym trollem i wkurzać wszystkich