reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
nie masz jakiś problemów z jelitami? 😯
niee, nic. Nic mnie nie boli, nie mam wzdęć (po tym wiedziałam, że jestem w ciąży w zeszłym miesiącu, bo nagle po każdym jedzeniu mi jeździło w brzuchu xd), kupa, że tak to ujmę, normalna. A teraz przez weekend totalnie pozwoliłam sobie na słodycze, maczka, pizze mrożoną itd i teraz mam brzuch jak balon xd

Dalej trochę mu brakuje na moje oko, ale ja mam małe doświadczenie z testami owu. Ja bym polecała aplikacje premom do tej analizy. Wyznaczy "wartość". Ja opierałam się na tej aplikacji i okazało się, że słusznie. Jedyne co to warto zwrócić uwagę na takie samo oświetlenie, ale ja zawsze robiłam 2 zdjęcia z lampą i bez i nie było dużych zmiennych między zdjęciami, wręcz zerowe. Warto zadbać o robienie zdjęcia w tym samym miejscu o tym samym oświetleniu.
Jakbyś miała jakieś pytania do aplikacji to daj znać.
@KaMaLi Ja też polecam Premom. Dobrze się tutaj sprawdza na forum 😊

Dalej trochę mu brakuje na moje oko, ale ja mam małe doświadczenie z testami owu. Ja bym polecała aplikacje premom do tej analizy. Wyznaczy "wartość". Ja opierałam się na tej aplikacji i okazało się, że słusznie. Jedyne co to warto zwrócić uwagę na takie samo oświetlenie, ale ja zawsze robiłam 2 zdjęcia z lampą i bez i nie było dużych zmiennych między zdjęciami, wręcz zerowe. Warto zadbać o robienie zdjęcia w tym samym miejscu o tym samym oświetleniu.
Jakbyś miała jakieś pytania do aplikacji to daj znać.
potwierdzam, ja teraz robiłam u teściów owulaka w piątek, a u nich w łazience zupełnie inne światło i premom mi oznaczyło jako pik, a na żywo był ewidentnie mniej wybarwiony niż ten dzień wcześniej 😅

reklama
Do góry