Tralalala25
Fanka BB :)
Taka ilość to u mnie norma xd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ło krucyfiks to coś Ty dziewucha żarłarobiłam już 3 dzisiaj i nic!
Mozliwe, że będzie jutro, ale generalnie warto, byś robiła częściej niż raz dziennie, bo raz dziennie to czasami za mało, by wyłapać pikMyślicie, że mogę spodziewać się jutro piku? Myślałam, że ten cykl będzie wcześniej, a tu te testy wszystkie podobnie wychodzą...
A musze cholera pilnować z tym zastrzykiem.
Dzisiaj ból jajnika, śluz rozciągliwy.
Dziś 16 dc.
to u mnie normalne, 3-4 dziennie jedna z samego rana i pozniej praktycznie po kazdym posilku pol h-godzina mija i na kibelŁo krucyfiks to coś Ty dziewucha żarła
nie masz jakiś problemów z jelitami?to u mnie normalne, 3-4 dziennie jedna z samego rana i pozniej praktycznie po kazdym posilku pol h-godzina mija i na kibel
Kurczę jak dla mnie to jeszcze chwila do pika.Myślicie, że mogę spodziewać się jutro piku? Myślałam, że ten cykl będzie wcześniej, a tu te testy wszystkie podobnie wychodzą...
Dziś 16 dc.
Dobra, to będę szczać częściejMozliwe, że będzie jutro, ale generalnie warto, byś robiła częściej niż raz dziennie, bo raz dziennie to czasami za mało, by wyłapać pik
Dalej trochę mu brakuje na moje oko, ale ja mam małe doświadczenie z testami owu. Ja bym polecała aplikacje premom do tej analizy. Wyznaczy "wartość". Ja opierałam się na tej aplikacji i okazało się, że słusznie. Jedyne co to warto zwrócić uwagę na takie samo oświetlenie, ale ja zawsze robiłam 2 zdjęcia z lampą i bez i nie było dużych zmiennych między zdjęciami, wręcz zerowe. Warto zadbać o robienie zdjęcia w tym samym miejscu o tym samym oświetleniu.Myślicie, że mogę spodziewać się jutro piku? Myślałam, że ten cykl będzie wcześniej, a tu te testy wszystkie podobnie wychodzą...
Dziś 16 dc.