reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

@Avy daj później znać jak wrażenia po premierze!
Po premierze jestem usatysfakcjonowana 🥰
Obsada super, w Cillianie nie widziałam ani przez chwilę Tommyego Shelby (a to była moja główna obawa), role drugoplanowe świetne, wszystko ładnie opowiedziane, Downey Jr. super, Malek też, aktor ktory grał Einsteina tak średnio. Dla mnie 9/10. Mój chłop na początku filmu się trochę wynudził, mówił, że jakoś nie mógł się w tym ogarnąć, ale później już było dobrze. Oczywiście w aucie dostał wykład uzupełniający z biografii Oppenheimera 😁

reklama
Noo już dzisiaj wyraźniejsza kreseczka
Do spodziewanego okresu 3 dni
Na betę nie udało mi się dotrzeć mój przedszkolak chory w domu...

Załączniki

• ecbb6ef5-2044-43cc-bf0c-0ffdf5fa22a2.jpeg
    ecbb6ef5-2044-43cc-bf0c-0ffdf5fa22a2.jpeg
    18,6 KB · Wyświetleń: 109
Witam wszystkich. Dziś mam większego doła niż zwykle. Śniło mi się, że jestem w ciąży bliźniaczej, czyli , że zapłodniły mi się obie komórki. Niestety rano wstałam i były już wyniki - robiłam prog, TSH i przy okazji betę. Oczywiście wynik ujemny, co dobiło mnie niemiłosiernie, więc wrócę do Was jak mi trochę przejdzie żal.

Część wszystkim. Dziś była ciężka noc, wybudzanie się co chwilę, a do tego miałam kiepski sen. Śniło mi się że moja si (ta o której wam wspominałam) jest w ciąży i jak się później okazało ja też. Chodziłyśmy razem do ginekologa którym był jej znajomy (w realnym świecie jest dentystą). Ogólnie był strasznie zagmatwany ten sen i cały czas szło coś nie tak. Chciała wszystko zrobić by dziecko urodzić, a ludzie dookoła mnie powtarzali "ciąża to nie choroba, masz pracować". Na domiar złego wchodziliśmy z siostrą na wagę gdy brzuszki jeszcze nie były bardzo widocznie i moja wskazała 150kg 🤯 dawno nie miałam tak porąbanego snu. Najlepsze jest to, że wgl nie myślałam o siostrze i raczej nie grozi mnie otyłość więc nie myślę o niej.

Sny bywają głębokimi obawami człowieka, ale też i pragnieniami…. Moze dlatego czasem są takie zagmatwane.
Obawą i zarazem pragnieniem jest ciąża, a dodatkowe kg by się przydały, nigdy jednak nie roiło się w moje głowie, że mogę ważyć za dużo u mnie problem jest raczej w drugą stronę.

Cześć z rana !
Dzisiaj dłuższy sen...
I taka sytuacja... jeszcze test powtorzę, bo bardzo rozwodnione siczki były. Myślę, że dziś pik. W nocy czułam jajnik, az mnie obudził. Jeszcze dwa dni seksu i czekać na rezultaty.

Załączniki

• 20230722_085213.jpg
    20230722_085213.jpg
    403 KB · Wyświetleń: 51
  • Screenshot_20230722_085351_Premom.jpg
    Screenshot_20230722_085351_Premom.jpg
    132,9 KB · Wyświetleń: 56
  • Screenshot_20230722_085448_Premom.jpg
    Screenshot_20230722_085448_Premom.jpg
    103,4 KB · Wyświetleń: 54
  • Screenshot_20230722_085747_Flo.jpg
    Screenshot_20230722_085747_Flo.jpg
    99,4 KB · Wyświetleń: 50
Witam wszystkich. Dziś mam większego doła niż zwykle. Śniło mi się, że jestem w ciąży bliźniaczej, czyli , że zapłodniły mi się obie komórki. Niestety rano wstałam i były już wyniki - robiłam prog, TSH i przy okazji betę. Oczywiście wynik ujemny, co dobiło mnie niemiłosiernie, więc wrócę do Was jak mi trochę przejdzie żal.
Przykro mi kochana, odpocznij i wracaj do nas, poczekamy na Ciebie ile będzie trzeba

Też miałam taki etap, w sumie pewnie prawie każda z nas. Przytulam I trzymaj się 🫂

reklama
Do góry