reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

muszę się podzielić moim zawodem:
1689754629691.png

Zrobiłam pizze na spodzie z serka wiejskiego,a nie mogę tego jeść. Zjadłam pół, ale to ciasto jest tak mdlące, że zjadłam tylko z wierzchu pieczarki z serem i sosem pomidorowym... a wygląda tak ładnie :(

reklama
muszę się podzielić moim zawodem:
Zobacz załącznik 1548487
Zrobiłam pizze na spodzie z serka wiejskiego,a nie mogę tego jeść. Zjadłam pół, ale to ciasto jest tak mdlące, że zjadłam tylko z wierzchu pieczarki z serem i sosem pomidorowym... a wygląda tak ładnie :(
W cateringu miałam pizze z kalafiora i też była chujowa 🤣

reklama
e tam kiecki, ja dom organizuje, tu jest wszystko!
Ile się realnoe czeka na dostawę? Jak zamówię dziś/jutro to do sierpnia przyjdzie?
7-9 dni roboczych chyba standardowo, bez jakiejś szybkiej wysyłki, ja zamówiłam w piątek i paczka była w poniedziałek za tydzień 😅 kocham ich fanty do domu i mam ich mnóstwo 😅

Do góry