Kejcik
Fanka BB :)
tak zrobię, co jak co ale nawet w najbardziej szalonych latach życia to się do dopalaczy nie dotykałammoze mozna w ogole nie zaznaczyc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak zrobię, co jak co ale nawet w najbardziej szalonych latach życia to się do dopalaczy nie dotykałammoze mozna w ogole nie zaznaczyc?
Pierwsza beta w poniedziałek:Gratuluję
A w którym dc robiłaś pierwszy pomiar? Pytam z ciekawości
Też to wypełnialiśmy, tylko że na miejscu u Pani koordynator i mąż zapytał "ale chodzi o dziś czy kiedyś?". A chodzimy do Magdaleny Rawskiej - najbardziej zapulsowała u mnie przy biochemie, kiedy podała mi swój numer telefonu i powiedziała, abym dzwoniła i dawała znać.Przyszła mi z Invimedu ankieta a tam pytania o używki i brak możliwości zaznaczenia opcji „nigdy”
U mojego jest podobnie z łysieniem. Wiem jednak, że bardzo go ten temat dręczy, zwłaszcza gdy zobaczy się na zdjęciach „od gory”.Mój też łysieje, z przodu coraz większe zakola, na środku robi się gniazdo, z tyłu gęste i trzeba kombinować żeby jako tako to wyglądało. Jeszcze jakby układał te włosy, to by było łatwiej zakryć te wszystkie ubytki, ale on nie z tych co dbają o włosy.
Tak i nie wykluczam i u nas takiej opcji. Nawet ostatnio poruszaliśmy ten temat i muszę zrobić jakieś rozeznanie w temacie.U mnie maz tez ma dość mocne zakola, ale bardzo dba o włosy. Co z tego jak genetycznie ma niestety predyspozycje do łysienia i cienkich włosów. Ale jego marzeniem jest zrobić sobie przeszczep…nawet nie wiem czy w Polsce takie usługi ktoś robi?
Dużo tegoHmmm pytanie na dziś :
Serial namiętnie przez Was oglądany za dzieciaka?
U mnie:
"Siódme niebo"
"Alf"
a co tam dałaś jeszcze na ten spod do serka? I czemu jesteś taka milcząca dzis?muszę się podzielić moim zawodem:
Zobacz załącznik 1548487
Zrobiłam pizze na spodzie z serka wiejskiego,a nie mogę tego jeść. Zjadłam pół, ale to ciasto jest tak mdlące, że zjadłam tylko z wierzchu pieczarki z serem i sosem pomidorowym... a wygląda tak ładnie