reklama
Kejcik
Fanka BB :)
U mnie dziś szef kuchni zapodał takie jakieś dietetyczne coś, co zdecydowanie lepiej smakowało niż wyglądało ale dodanie pół kostki masła z bułeczką to już tylko mojej porcji dotyczyło gotowany indyk, surówka z marchewki, jabłka i kalarepy, nazarlam się
Załączniki
Brownie1992
Moderator
Ale mała porcjaU mnie dziś szef kuchni zapodał takie jakieś dietetyczne coś, co zdecydowanie lepiej smakowało niż wyglądało ale dodanie pół kostki masła z bułeczką to już tylko mojej porcji dotyczyło gotowany indyk, surówka z marchewki, jabłka i kalarepy, nazarlam się
Bolilol
kurczak ble ale w sumie z jajkiem sadzonym zamiast kurczaka...A jakaś tortilla kurczak salata/rukola z sosem jogurtowo-majonezowym ?
Kejcik
to był duży talerzAle mała porcja
Bolilol
przepraszam bardzo, czym Ty się tu nazarlas?U mnie dziś szef kuchni zapodał takie jakieś dietetyczne coś, co zdecydowanie lepiej smakowało niż wyglądało ale dodanie pół kostki masła z bułeczką to już tylko mojej porcji dotyczyło gotowany indyk, surówka z marchewki, jabłka i kalarepy, nazarlam się
Brownie1992
Moderator
Zrób se jajecznice w tortilli ala kfckurczak ble ale w sumie z jajkiem sadzonym zamiast kurczaka
LadyCaro
Ja kupiłam ten bełt makaron konjac, ale jeszcze się nie odważyłam.Dziewczyny może jeszcze taka dyskusja na dziś. Co sądzicie o produktach typu 1 kcal ?
Kupiłam dziś taka galaretkę i byla całkiem zjadliwa. Używacie nie używacie? Jeśli tak to czego? Jakie macie zdanie ?
Słodkie rzeczy mnie nie obchodzą, bo jem mało słodyczy. Chciałabym żeby stworzyli makaron, chleb i piwo bez kalorii.
Bolilol
jak mi smakuje cos, to używam. Tego jeszcze nie próbowałam, ale słyszałam o tym, że zjadliwe chociaż jak widzę "konjac" to mnie wzdrygaDziewczyny może jeszcze taka dyskusja na dziś. Co sądzicie o produktach typu 1 kcal ?
Kupiłam dziś taka galaretkę i byla całkiem zjadliwa. Używacie nie używacie? Jeśli tak to czego? Jakie macie zdanie ?
reklama
Brownie1992
Moderator
Naprawdę było zjadliwe chociaż mega słodkiejak mi smakuje cos, to używam. Tego jeszcze nie próbowałam, ale słyszałam o tym, że zjadliwe chociaż jak widzę "konjac" to mnie wzdryga