reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

Dziewczyny może jeszcze taka dyskusja na dziś. Co sądzicie o produktach typu 1 kcal ?
Kupiłam dziś taka galaretkę i byla całkiem zjadliwa. Używacie nie używacie? Jeśli tak to czego? Jakie macie zdanie ?

Załączniki

• 20230718_162226.jpg
    20230718_162226.jpg
    944,6 KB · Wyświetleń: 73
reklama
U mnie dziś szef kuchni zapodał takie jakieś dietetyczne coś, co zdecydowanie lepiej smakowało niż wyglądało 😅 ale dodanie pół kostki masła z bułeczką to już tylko mojej porcji dotyczyło 😋 gotowany indyk, surówka z marchewki, jabłka i kalarepy, nazarlam się 🐽

Załączniki

• IMG_1019.jpeg
    IMG_1019.jpeg
    147,9 KB · Wyświetleń: 83
Dziewczyny może jeszcze taka dyskusja na dziś. Co sądzicie o produktach typu 1 kcal ?
Kupiłam dziś taka galaretkę i byla całkiem zjadliwa. Używacie nie używacie? Jeśli tak to czego? Jakie macie zdanie ?
Ja kupiłam ten bełt makaron konjac, ale jeszcze się nie odważyłam.
Słodkie rzeczy mnie nie obchodzą, bo jem mało słodyczy. Chciałabym żeby stworzyli makaron, chleb i piwo bez kalorii.

jak mi smakuje cos, to używam. Tego jeszcze nie próbowałam, ale słyszałam o tym, że zjadliwe :D chociaż jak widzę "konjac" to mnie wzdryga 😂

reklama
Do góry