anyżowa
Fanka BB :)
Czyli tak, to ten właściwybyła najlepsza i masełkiem posmarowana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli tak, to ten właściwybyła najlepsza i masełkiem posmarowana
czy to odpowiedni czas by rozpocząć wojnę masło czy margaryna?była najlepsza i masełkiem posmarowana
U mnie masło tylko Lurpak solonyczy to odpowiedni czas by rozpocząć wojnę masło czy margaryna?
Laysy czy crunchipsy - doritosyBrzmi jak plan
Pytania na jutro: laysy czy crunchipsy, milka czy wedel, trampki czy szpilki, spodnie czy spódnica
Przekorna TyLaysy czy crunchipsy - doritosy
Milka czy wedel - lindt albo ritter sport
Trampki czy szpilki - sznurowane zamszaki
Spodnie czy spódnica - spodnie
idealny moment i od razu rzucam powaznym zawodnikiem w tej rywalizacji, bowiem: ani masło, ani margaryna - tylko musztardaczy to odpowiedni czas by rozpocząć wojnę masło czy margaryna?
Ps ja nie lubię doritosów dla mnie są takie bez smakoweLaysy czy crunchipsy - doritosy
Milka czy wedel - lindt albo ritter sport
Trampki czy szpilki - sznurowane zamszaki
Spodnie czy spódnica - spodnie
Od dupek od chleba podobno cycki rosnąej właśnie Stary przyszedł i kazał mi "zamknij oczy, otwrzórz buzie" (wiem jak to brzmi), i dał i do zjedzenia dupke od chleba
wyszłam za odpowiednią osobę
Wtf i tak pod kanapkę z szyneczką też musztarda?idealny moment i od razu rzucam powaznym zawodnikiem w tej rywalizacji, bowiem: ani masło, ani margaryna - tylko musztarda
pozamiatane już chyba nikt nic bardziej skandalizującego nie powieidealny moment i od razu rzucam powaznym zawodnikiem w tej rywalizacji, bowiem: ani masło, ani margaryna - tylko musztarda