Avy
Fanka BB :)
To jest ratowanie składników w kryzysowej sytuacjito nie są gołąbki, to grzech
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest ratowanie składników w kryzysowej sytuacjito nie są gołąbki, to grzech
a masz jakiś sprawdzony przepsi? Nigdy nie robiłam, a chciałabym spróbowaćUwielbiam gołąbki bez zawijania. Raz na kwartał kupuje 1,5 kg mięsa i wielka główkę kapusty i kulam kilkadziesiąt takich golabkow i mrożę. Mmmmniam!
To wcale nie jest głupie, nastać się raz a później tylko wyciągać następnym razem kupię więcej składników i pójdę ta drogą!Uwielbiam gołąbki bez zawijania. Raz na kwartał kupuje 1,5 kg mięsa i wielka główkę kapusty i kulam kilkadziesiąt takich golabkow i mrożę. Mmmmniam!
Co zrobił? Powiedział ze pomidorowa za słona?Matko z kim ja się zadaje nie dość, że ostatnio mój mąż się dopuścił okropnej zdrady i rozważam rozwód, to jeszcze Wy mi wbijacie nóż w plecy tymi pseudogołąbkami
a co zrobił?Matko z kim ja się zadaje nie dość, że ostatnio mój mąż się dopuścił okropnej zdrady i rozważam rozwód, to jeszcze Wy mi wbijacie nóż w plecy tymi pseudogołąbkami
powiedział, że w KFC są lepsze frytki niż w maczku nie wiem, czy chce z nim dziecko wychowywac, jakie wartości on temu dziecku przekażeCo zrobił? Powiedział ze pomidorowa za słona?
Pewnie zjadł z ryżem (czyli sorry ale najlepiej )Co zrobił? Powiedział ze pomidorowa za słona?
Ja z kolei wręcz odwrotnie - kocham nurkować, pływać i uprawiać wszelkie wodne aktywności. Gdy jestem x metrów pod wodą albo wysoko w górach, wówczas mój mózg musi się skupić na tu i teraz dzięki czemu jestem w stanie wyłączyć towarzyszący mi zazwyczaj natłok myśli. Fantastyczne uczucie i widoki.Podbijam, ja też nie lubię głębokiej wody
Nie mam piekarnika, bo nie mam jeszcze kuchni, miało być tymczasowo, kuchnia prowizorka, jeden palnik na indukcję i trwa to już 2 lata gotuję w garnuszku i zalewam sosiwem.A obsmażasz czy do piekarnika wkładasz?