reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Jak jeździłam tylko na weekend to do rodziców docierałam koło północy. Czyli na spokojnie całą sobota i pół niedzieli można było rodzinnie spędzić. Jakoś zawsze wolałam nocą jeździć.

E to do północy to jeszcze nie taka noc 😜 My mamy do rodziców 740km takze taką wyprawę zdecydowanie wolimy robić w dzien

O, a kiedyś jak była granica między małopolskim a świętokrzyskim to w tym miejscu kończyła się dwupasmówka.

E to do północy to jeszcze nie taka noc 😜 My mamy do rodziców 740km takze taką wyprawę zdecydowanie wolimy robić w dzien
Dawniej wyjeżdżałam po drzemce około 22-23, ale nie było fajnie.
No my już na szczęście koło 400km, a dawniej było 508km... Trochę remontów i jest bliżej.
700 to bym chyba nie jechała na weekend 🤪

Dawniej wyjeżdżałam po drzemce około 22-23, ale nie było fajnie.
No my już na szczęście koło 400km, a dawniej było 508km... Trochę remontów i jest bliżej.
700 to bym chyba nie jechała na weekend 🤪

Kiedyś nam.sie często zdarzało. Ale teraz jak nie musimy to absolutnie byśmy nie jechali
Im człowiek starszy tym więcej czasu na regenerację potrzebuje. Jak mieliśmy po 20 parę lat to jeździliśmy w piątek w nocy. Nie spaliśmy całą noc i dzień. A w niedziele na noc znowu w trasę. Teraz by to nie przeszło

Kiedyś nam.sie często zdarzało. Ale teraz jak nie musimy to absolutnie byśmy nie jechali
Im człowiek starszy tym więcej czasu na regenerację potrzebuje. Jak mieliśmy po 20 parę lat to jeździliśmy w piątek w nocy. Nie spaliśmy całą noc i dzień. A w niedziele na noc znowu w trasę. Teraz by to nie przeszło
I jeszcze po takiej nocy do pracy. Teraz to nawet sobie tego wyobrazić nie umiem. Starość nie radość 😅

reklama
A to kolejna radość na trasie
Screenshot_20230714-193324.png

Czy jest ktoś z Centrum Potworów?

Do góry