reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W lipcu na testy sikamy ⏸️ 🎉 i swoje marzenie spełniamy 🤰🏼👶🏻

reklama
Moja mama zawsze mnie i brata przetworami obdarowuje. Na zasadzie, że robi po prostu więcej ogórków, dżemów itp. Jak ktoś ma chęć to idzie i bierze na wynos. Lubi się chwalić, że wnukom taki pyszny drzemik robi, przeciera żeby żadnej pesteczki nie było. Jak do mnie rodzice w odwiedziny przyjeżdżają to mama zawsze jajka od szczęśliwych kur przywozi. Partnera mama też nam soki, kompoty dawała. I nie obrażała się jak mówiłam, że nie trzeba bo mamy, najwyżej następnym razem weźmiemy.

@Avy resztką sił zrobiłam dziś przysiady 😅 ale ogólnie jestem trochę niezadowolona z ostatnich moich dwóch dni bo liczyłam na to, że na wsi będę, to po fajrancie pójdę się wykąpać do rzeki, czy coś fajnego porobię na dworze, a tu burza wczoraj od 15:00 i dziś od 14:00😆

Ostatnia edycja:
U nas też dziś burza. Od razu lepsze powietrze i jest czym oddychać. Roślinki na pewno też się ucieszyły.
Ja wczoraj miałam basen ogrodowy rozkładać, ale aura nie sprzyjała.

@Ivy resztką sił zrobiłam dziś przysiady 😅 ale ogólnie jestem trochę niezadowolona z ostatnich moich dwóch dni bo liczyłam na to, że na wsi będę, to po fajrancie pójdę się wykąpać do rzeki, czy coś fajnego porobię na dworze, a tu burza wczoraj od 15:00 i dziś od 14:00😆
Nie pomyliłaś oznaczenia?

reklama
Do góry